Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

Acné

Iedereen heeft wel eens een puistje, maar wat als ze nou nooit weg gaan? Puistjes, rode bultjes, mee-eters, ze staren je dagelijks aan in de spiegel. Natuurlijk wil je daar vanaf! 

 

Acné is een huidaandoening waar een bacterie bij komt kijken. Iedereen heeft deze bacterie op zijn huid, maar in bepaalde omstandigheden raakt hij overenthousiast en zorgt dan voor acné. 

 

De bacterie is een anaerobe bacterie, wat wil zeggen dat hij leeft zonder zuurstof. Komt hij met zuurstof in aanraking, dan overleeft hij dat niet. We willen dus schone poriën waar zuurstof bij kan! 

 

Met het peeling system halen we het bovenste laagje dode huidcellen weg waardoor deze de poriën niet meer kunnen afsluiten, én we verwijderen het talg uit de poriën. 

 

Na een peeling is de huid gevoeliger voor de zon. Bescherm de huid, zéker in de zon, goed met een spf50 en een zonnebril.

 

Resultaat met de acné-kuur

Eenmaal een acné-behandeling zal een fijne boost zijn voor je huid, maar je zet pas echt zoden aan de dijk wanneer je de acné intensief behandelt door een aantal behandelingen kort na elkaar én elke dag thuis de juiste producten te gebruiken. Daarom heb ik een aantal pakketten samengesteld waarbij je de behandelingen én producten voordelig kunt afnemen.  

 

Je boekt via de website of een berichtje/whatsappje een intake. Daarbij bespreken we jouw wensen en verwachtingen, doen we een huidanalyse en maken we een plan. We boeken vervolgens jouw behandelingen in en je krijgt de producten alvast mee naar huis. 

Verder lezen