Sloow Beautysalon Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🍂🍂 Herfst-behandeling: € 90 incl serum en ultieme ontspanning 🍂🍂

Afspraak boeken

Spaarprogramma

Neem een visitekaartje en laat daarop jouw behandeling afstrepen!

Na 5 behandelingen is je kaart vol. De volgende keer krijg je 20% korting op een behandeling of product. Wenkbrauwen epileren, verven of een luxe masker bijboeken? Hierop geldt de korting ook. 

De behandelingen van acties en rittenkaarten worden niet afgestreept, aangezien hier al korting op gegeven wordt. 

 


Voor jouw en mijn veiligheid is er een pinautomaat. In de salon is geen contant geld aanwezig om te wisselen.

zij gingen je voor

Google reviews

★★★★★

De gezichtsbehandeling was echt geweldig, heel ontspannen en de handmassage gaf mij een wauw gevoel. Kwam er bijna herboren uit. Kijk nu al uit naar de volgende keer!

★★★★★

Mijn gezichtsbehandeling was geweldig!! Het overtrof al mijn verwachtingen. Claudia legt alles goed uit en neemt er de tijd voor om je in de watten te leggen. Echt super en zeker een aanrader!

★★★★★

Heb een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad. Claudia is heel rustig en zorgt dat het een hele fijne ervaring is. Een echte aanrader voor wie een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling wil.

★★★★★

Tijdens mijn 1e bezoek nam Claudia alle tijd voor een uitgebreide intake en behandeling. Zij heeft een hele prettige rustgevende ruimte gecreëerd met een lekker muziekje. Ze luisterde goed naar mijn wensen. Ik kwam compleet ontspannen uit de stoel: een echte aanrader!