Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🌺🌷 Ik ben met zwangerschapsverlof // Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de heropening 🌷🌺

Afspraak boeken

De boekingsmodule is in verband met mijn zwangerschapsverlof tijdelijk onbeschikbaar.  

 

Nieuwsbrief

Een paar keer per jaar stuur ik een nieuwsbrief, met daarin bijvoorbeeld; écht nieuws (zoals over mijn verlof en de heropening), een actie of een oproepje voor een model. Met andere woorden; als ik iets stuur, heeft dat naar mijn bescheiden mening ook echt toegevoegde waarde. Door 'nieuwsbrief' bij je boeking aan te vinken blijf je altijd op de hoogte. 

zij gingen je voor

Google reviews

★★★★★

De gezichtsbehandeling was echt geweldig, heel ontspannen en de handmassage gaf mij een wauw gevoel. Kwam er bijna herboren uit. Kijk nu al uit naar de volgende keer!

★★★★★

Heb een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad. Claudia is heel rustig en zorgt dat het een hele fijne ervaring is. Een echte aanrader voor wie een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling wil.

★★★★★

Tijdens mijn 1e bezoek nam Claudia alle tijd voor een uitgebreide intake en behandeling. Zij heeft een hele prettige rustgevende ruimte gecreëerd met een lekker muziekje. Ze luisterde goed naar mijn wensen. Ik kwam compleet ontspannen uit de stoel: een echte aanrader!

★★★★★

Heerlijk ontspannen behandeling met zorg en aandacht voor je persoonlijke voorkeuren, in een relaxte atmosfeer. Verfrissend in meerdere opzichten. Zeker aan te bevelen!