Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🍂 NIEUW: de heerlijk herfstige Pompoenbehandeling met enzympeeling 🍂

Afspraak boeken

In de boekingsmodule hieronder kun je zelf een afspraak boeken in onze agenda. Heel gemakkelijk, je ziet direct wanneer er plek is. 

 

Baby-sale

Per 1 januari ga ik met zwangerschapsverlof.

 

In de salon houd ik er een kleine voorraad op na om de kwaliteit en houdbaarheid van de producten te kunnen garanderen. 

 

Daarom houd ik nu een voorraad-uitverkoop. Dat betekent dat jij 30% korting krijgt op alle producten van Ik Skin Perfection en Clarity Blend (aromatherapie). 

 

🌿 De korting geldt bij het boeken van een afspraak, zodat er een gedegen productadvies gegeven kan worden. 

🌿 De korting geldt zo lang de voorraad strekt. 

 

🍂  Het is herfst  🍂

Heb je de herfstbehandeling al gezien? Met een peeling op basis van pompoenenzymen, een kalmerend alginaatmasker en heerlijk herfstige verwennerij!

Meer info hier 

 

zij gingen je voor

Google reviews

★★★★★

De gezichtsbehandeling was echt geweldig, heel ontspannen en de handmassage gaf mij een wauw gevoel. Kwam er bijna herboren uit. Kijk nu al uit naar de volgende keer!

★★★★★

Heb een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad. Claudia is heel rustig en zorgt dat het een hele fijne ervaring is. Een echte aanrader voor wie een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling wil.

★★★★★

Tijdens mijn 1e bezoek nam Claudia alle tijd voor een uitgebreide intake en behandeling. Zij heeft een hele prettige rustgevende ruimte gecreëerd met een lekker muziekje. Ze luisterde goed naar mijn wensen. Ik kwam compleet ontspannen uit de stoel: een echte aanrader!

★★★★★

Heerlijk ontspannen behandeling met zorg en aandacht voor je persoonlijke voorkeuren, in een relaxte atmosfeer. Verfrissend in meerdere opzichten. Zeker aan te bevelen!