Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🌿 Juli-actie: wenkbrauwen epileren & verven GRATIS bij behandeling \\ €15 los 🌿

Afspraak boeken

In de boekingsmodule hieronder kun je zelf een afspraak boeken in onze agenda. Heel gemakkelijk, je ziet direct wanneer er plek is. 

 

Tijdelijke Behandeling:

Lenteregen

Het aanbreken van een nieuw seizoen brengt nieuwe behoeftes voor onze huid mee. Van een winter lang de verwarming aan, naar plotseling veel in de zon. Onze huid is toe aan hydratatie! 

 

We starten de behandeling zoals je gewend bent: een intake, het welkomstritueel, de eerste reiniging met Silk+ en een huidanalyse. 

 

Dan brengen we een pakking aan op het decolleté, die we haar werk laten doen terwijl we een peeling doen op je gelaat. Op een diep gereinigde huid is het tijd voor het masker dat we gelaagd aanbrengen. Het hydraterende Hyaluronserum, het Double masker en de Re-hydrating facial oil vormen een synergie die je huid laten baden in alle goeds. Terwijl het masker mag inwerken krijg je een massage van je schouders, decolleté en armen. 

 

We ronden zoals gewoonlijk af met een serum, oogcrème, dagcrème, zonnebrandcrème en een kopje thee. 

 

Zoals de planten en bloemen die ontwaken na een lange winter, loop je als herboren naar buiten. 

lentebehandeling, gezichtsbehandeling, seizoensspecial, droge huid, huidprobleem, acne, anti-age