Verwen jezelf

Kies jouw heerlijke verwenmoment. Elke behandeling staat in het teken van ontspanning. 

 

In de bevestiging en herinneringsmail staat belangrijke informatie over de locatie en jouw afspraak. Lees deze goed.

 

Voor jouw en mijn veiligheid is er een pinautomaat. In de salon is geen contant geld aanwezig om te wisselen.


zij gingen je voor

Google reviews

★★★★★

Aanrader! Heerlijke behandeling. (Ik kwam voor een bindweefselmassage). Claudia is fantastisch. Ze werkt zorgvuldig en rustig en neemt er echt de tijd voor. Ze is vriendelijk en integer. De salon heeft een prettige en fijne sfeer.

★★★★★

Mijn gezichtsbehandeling was geweldig!! Het overtrof al mijn verwachtingen. Claudia legt alles goed uit en neemt er de tijd voor om je in de watten te leggen. Echt super en zeker een aanrader!

★★★★★

Binnenstappen in Sloow Beautysalon betekent voor mij aankomen in een oase van rust. Door de fijne ruimte, de muziek, de verwarmde stoel en vooral door de zachte handen van Claudia kan ik me gemakkelijk overgeven aan de ontspanning. Claudia weet wat ze doet en dat voel je. Ze werkt vanuit professionaliteit en integriteit, een behandeling bij haar is absoluut een aanrader.

★★★★★

Claudia en haar salon geven me een gevoel van warm welkom. De sfeer is heel ontspannen en dat geldt ook voor de behandeling. Fijne producten die met veel zorg en persoonlijke aandacht worden aangebracht. Mijn huid voelt schoon en fris en ook gevoed en ontspannen. Ik kom zeker weer terug!