Bindweefselmassage

🌿 Waarom jij dit wil!Bindweefselmassage:β˜… Verbetert de doorbloeding van de huid. Een goed doorbloede huid is beter in staat voedingsstoffen aan te voeren en afvalstoffen af te voeren. Doordat de celstofwisseling goed werkt krijgen verklevingen en onzuiverheden minder kans.β˜… Stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt dat de structuur van het onderhuids bindweefsel verbetert. Deze bindweefsellaag verbindt verschillende delen van het lichaam en zorgt voor de vorm en stevigheid. Het geeft steun aan de huid.𝙀𝙣 𝙙π™ͺ𝙨 π™žπ™¨ π™π™šπ™© π™§π™šπ™¨π™ͺ𝙑𝙩𝙖𝙖𝙩:β˜† stevige huidβ˜† gladde huidβ˜† zuivere huidβ˜† minder lijntjes en rimpeltjes

Lees meer »

Mijn skincare routine

✨ een stralende huid ✨Ondanks de uitdagingen die mijn huid mij geeft, lukt het toch om voor de dag te komen met een stralende huid. Of zoals een klant laatst zei; 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘰𝘳𝘴𝘦𝘭𝘦π˜ͺ𝘯𝘦𝘯 𝘩𝘢π˜ͺπ˜₯𝘫𝘦.

Lees meer »

Mijn eczeem

πŸ‚ eczeem πŸ‚Gisteren benoemde ik al even dat ik een droge huid heb die aanleg heeft voor eczeem. Vandaag wil ik je kort vertellen wat mijn verleden met eczeem is.

Lees meer »

Mijn huid

Ik krijg het in de salon constant te horen; dat ik vast alleen maar producten uit de salon gebruik omdat mijn huid er zo mooi uit ziet.Dat klopt inderdaad!

Lees meer »

No-label

🌿only goodies allowed! 🌿Mooi oud worden, dat willen we toch! Daarom zeggen we 'nee' tegen huidonvriendelijke ingrediënten, kleur- en geurstoffen.

Lees meer »

De magie van het welkomstritueel

✨ het is echt magisch ✨Wanneer je in de salon komt hebben we eerst een intakegesprek met een kop thee. Op die manier kun je thuis, werk of je fietsritje alvast afsluiten. Het is een onbewuste overgangsfase van de buitenwereld naar jouw behandeling.

Lees meer »

Zorgen voor jezelf en een ander

Wanneer werd er voor jou gezorgd?Dit is een mooie vraag om bij stil te staan. Eerst zul je misschien denken dat dat al héél erg lang geleden is. De laatste keer dat mijn moeder mij in bad deed was toch zeker op de basisschool.

Lees meer »

4 tips voor jouw innerlijke reis

Steeds meer mensen keren terug naar de natuur. Duizenden jaren is informatie overgedragen van generatie op generatie. Door de industriΓ«le revolutie en "vooruitgang" is in korte tijd veel informatie verloren gegaan. De laatste jaren wordt dit voor meer en meer mensen duidelijk. Daardoor wordt er ook steeds meer gezocht naar oude gebruiken en informatie.Β 

Lees meer »

Alle ins & outs over zuren voor je gezicht

In de wereld van huidverzorging worden glycolzuur en salicylzuur vaak geprezen om hun effectieve resultaten bij de behandeling van verschillende huidproblemen. Maar wist je dat deze krachtige zuren eigenlijk afkomstig zijn van natuurlijke bronnen? In deze blogpost zullen we de natuurlijke herkomst van glycolzuur en salicylzuur verkennen en de vele voordelen die ze bieden voor een gezonde en stralende huid.

Lees meer »