Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🍂 NIEUW: de heerlijk herfstige Pompoenbehandeling met enzympeeling 🍂

Voed je huid met voeding

Een mooie huid en gezonde voeding gaan hand in hand. Maar wist je dat je je huid ook kunt beschermen tegen schadelijke effecten van buitenaf door de juiste voeding te eten? Help je huid een handje op een natuurlijke manier en bescherm je huid met bepaalde voeding tegen verbranding!

Lees meer »

6 zomerse huidtips voor een summerproof skinplan

Extreme hitte, UV-straling, chloor, zeezout, wind en vochtigheid… Ook jouw huid zal er deze zomer mee te maken krijgen! Wanneer we dan onbeschermd de zon in zouden gaan, zijn rimpels, pigmentvlekken en ja, ook huidkanker de meest voorkomende effecten. Dat willen we natuurlijk niet!

Lees meer »

Zonnetips voor kids

Heerlijk spelen in het zonnetje; wat is er nou leuker dan dat? Kinderen kunnen zeker genieten van het heerlijke weer, al is het wel verstandig je kind goed te beschermen tegen de zon.

Lees meer »

3 tips voor een nieuwe skincare routine

Natuurlijk was er al een interesse voor huidgezondheid en verzorgingsproducten. Maar toen ik tijdens mijn opleiding werd ondergedompeld in de wereld van huidverzorging en cosmetica, is mijn eigen routine drastisch veranderd. 

Lees meer »

Winter huid tips

De seizoenen veranderen weer. Het wordt nu steeds kouder en guurder buiten. Voor veel mensen betekent dit dat hun crèmes niet meer voldoende zijn. De huid blijft droog, trekkerig aanvoelen en vertoont misschien zelfs schilfers of roodheid. De huid vraagt naar meer voeding en bescherming. Hoe je daarvoor kunt zorgen, lees je hieronder. 

Lees meer »

Producten uitgelicht: dagcrèmes

Er zijn vier dagcrèmes om uit te kiezen, waarmee we elke huid kunnen laten stralen. Ik noem ze dagcrèmes, maar eigenlijk zijn het 24-uurs crèmes. Er zit geen zonnebrandfactor in, zodat ze ook 's avonds te gebruiken zijn. 

Lees meer »

Producten uitgelicht: serums

In de salon hebben we 6 serums om uit te kiezen, en echt voor elke huidconditie is er een geschikt serum. Ze hebben het NO-label, wat wil zeggen dat er alleen ingrediënten in zitten die goed zijn voor jouw huid, jou en je omgeving. Hoge concentraties werkstoffen werken aan optimale huidverbetering. 

Lees meer »

Antioxidanten

Het zijn woorden die je vast al eerder gehoord hebt. Maar weet je ook wat er precies mee bedoeld wordt? Antioxidanten, vrije radicalen, oxidatieve stress.. Ik leg ze voor je uit.

Lees meer »

Product uitgelicht: Eye+

Wanneer de huid op en top gereinigd is beginnen we met de verzorging. We werken daarbij van de dunste (meest waterige) substantie naar de dikste. En producten op waterbasis vóór oliën. Olie sluit de huid namelijk af, wanneer daar bijvoorbeeld een serum overheen aangebracht zou worden, zou die niet (goed) de huid in kunnen trekken. Het ligt aan de textuur van het serum, of eerst het serum of de oogcrème gesmeerd wordt. Er wordt afgesloten met een 24uurs crème.

Lees meer »

Product uitgelicht: Foam+

De Foam+ is nogmaals een 3-in-1 product: het reinigt de huid, brengt de talgproductie in balans en herstelt de huid. De gel verandert tijdens de reiniging in een foam vol antioxidanten en actieve werkstoffen die zorgen voor een zuivere en gebalanceerde huid. Het is tevens een pH hersteller.

Lees meer »