Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🌺🌷 Ik ben met zwangerschapsverlof // Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de heropening 🌷🌺

Een gezonde huidflora: Is jouw microbioom in balans?

Een evenwichtig microbioom, gezonde huidflora? Je hoort en leest er steeds vaker over! Maar wees eens eerlijk, ken jij het belang van een gebalanceerd huidmicrobioom? En wist jij dat die vervelende puistjes maar ook die droge, geïrriteerde huid zomaar veroorzaakt kunnen worden door disbalans van jou microbioom? 

Lees meer »

Skincare Routine: Rosacea

Iedereen heeft wel eens last van een rode huid na een inspanning als sporten. Maar wat nu als je felrode, blozende wangen, of standaard een rode neus zonder ook maar iets van inspanning te leveren? Of je hebt vaak last van een gevoelige of branderige huid, zichtbaar gesprongen bloedvaatjes, rode bultjes en ontstekingen in je gezicht? Grote kans dat je dan te maken hebt met de huidaandoening rosacea. Met deze skincare routine tips verminder jij rosacea! 

Lees meer »

Skincare Routine: Pré-aging

Het liefst wil je zo lang mogelijk die strakke, jonge huid zonder lijntjes of rimpeltjes houden. Maar er komt een moment waarop de huid dunner en slapper wordt; de eerste tekenen van huidveroudering. De fijne lijntjes en rimpeltjes worden steeds beter zichtbaar. Hoe zorg je er dan voor dat je je huid op een goede manier verzorgt? Wij leggen het je in een skincare routine stappenplan uit!   

Lees meer »

Skincare Routine: Acné

Iedereen heeft wel eens last van een puistje of onzuiverheden. Er is een groot verschil tussen af en toe een puistje of daadwerkelijk acne. Wanneer je last hebt van acne, doe je je best om onzuiverheden te verminderen maar vaak komen de ontstekingen of puistjes toch weer terug. Dat kan natuurlijk heel frustrerend zijn. Wat kun je doen tegen een onzuivere, vette huid en welke producten heb je nodig in jouw skincare routine om acne, puistjes of onzuiverheden te verminderen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »

Skincare Routine: Gevoelige huid

Bij het verzorgen van een gevoelige huid is het belangrijkste dat je je huid beschermt en niet onnodig irriteert. Hoe kun je jouw huid dan het beste verzorgen en welke producten heb jij dan nodig in jouw skincare routine om je gevoelige huid te verzorgen? Ik leg het je uit!  

Lees meer »

Skincare Routine: Anti-aging

Mooi oud worden, dat willen we allemaal. Je huid goed verzorgen met de juiste producten speelt daarin een belangrijke rol. Iedereen weet dat zonstraling, oftewel Uv-straling, zorgt voor het verouderen van de huid en dat daarom een goede zonbescherming met spf belangrijk is om de huid te beschermen tegen de zon. Maar welke producten heb jij nog meer nodig in jouw skincare routine om huidveroudering te voorkomen of vertragen? Ik leg het je uit in een simpel stappenplan!   

Lees meer »

Skincare Routine: ochtend en avond tips

Een goede skincare routine vereist aandacht. Je hebt een aantal goede huidverbeterende producten in huis, maar welke stappen moet je zetten voor het maximale resultaat? Wat is de optimale volgorde voor het gebruiken van jouw producten? Hoe zorg je nu voor die doeltreffende huidverbetering? Lees er alles over in deze blog.  

Lees meer »

IK zegt nee, ik ook!

Iedere dag brengen we van alles aan op onze huid. Een milk, een crème, een masker… We doen er alles aan om een mooie huid te krijgen én te houden. Maar heb jij weleens nagedacht over welke ingrediënten er allemaal in jouw beautyproducten zitten? Je zult je verbazen!

Lees meer »

Herken rosacea en verminder deze huidaandoening

Iedereen heeft wel eens last van een rode huid na een inspanning als sporten. Maar wat nu als je felrode, blozende wangen, of standaard een rode neus zonder ook maar iets van inspanning te leveren? Of je hebt vaak last van een gevoelige of branderige huid, zichtbaar gesprongen bloedvaatjes, rode bultjes en ontstekingen in je gezicht? Grote kans dat je dan te maken hebt met de huidaandoening rosacea. 

Lees meer »

Postpartum huidverzorging

Huidverzorging tijdens de zwangerschap vraagt wat extra aandacht, maar ook na de zwangerschap kunnen veel vrouwen niet zomaar doorgaan met gebruiken wat ze al hebben staan. 

Lees meer »

Zwangerschap en een behandeling in de salon

Een zwangerschap is hard werken voor je lichaam. Hoewel sommige zwangeren op een roze wolk door de zwangerschap zweven is het voor andere vrouwen minder feest. Maar hoe jouw lichaam het ook oppakt, straks heb je een klein mensje om voor te zorgen, dus dit is het moment om jezelf in de watten te leggen! 

Lees meer »