Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🌺🌷 Ik ben met zwangerschapsverlof // Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de heropening 🌷🌺

Huidverbetering

We werken met groene cosmeceuticals. Producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten met hoge concentraties werkstoffen en lage pH-waardes. Daarmee komen we zo diep mogelijk in de huid om problemen aan te pakken en te werken aan jouw mooist mogelijke huid. 

 

 

Complete behandeling

Een huidverbeterende behandeling met alle aandacht voor jouw huid en welzijn. 

We starten de behandeling met een welkomstritueel waarbij jouw hele lijf even in het hier en nu wordt gebracht, klaar om je hoofd leeg te maken. Daarna wordt jouw huid op ontspannende wijze gereinigd. Na het masker sluiten we af met een crème en eventueel een serum die zijn afgestemd op jouw huid. En natuurlijk een SPF. Tijdens de behandeling gebruiken we massagetechnieken zodat je heerlijk kunt ontspannen.

 

Luxe behandeling

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zal ervaren.

We beginnen met een extra uitgebreid welkomstritueel en stellen een behandelplan op. Nadat de huid met zorg gereinigd is, mag je ontspannen tijdens de Healthy Reset massage, speciaal ontwikkeld door IK Skin Perfection. We vervolgen de behandeling met een passende verzorging en SPF.

Bij de extra luxe Beautyful Effects behandeling wordt de huid extra diep gereinigd met het Bamboo Detox masker, terwijl jij geniet van een Lomilomi massage van de armen, schouders en decolleté. 

 

We prikkelen je zintuigen bij elke behandeling met aromatherapie, muziek, weldadige massagetechnieken en ambiance. Van begin tot eind leggen we je in de watten. 

 

huidverbetering, wellbeing