Het afscheidsritueel

🍂 aan al het goede komt een eind 🍂

Ik: Heb je straks nog plannen?
Klant: Alleen nog maar relaxen, ik ben zo zen!

 

Het afronden van de behandeling begint met het aanbrengen van de verzorgingsproducten.

🌿 Met de Eye+ oogcrème masseer ik jouw oogcontouren om de laatste aanwezige afvalstoffen in de huid vrij te maken. Met het serum warm ik de huid nog eenmaal op, zodat ik met de dagcrème lymfedrainage toe kan passen om alle afvalstoffen een zetje richting de lymfeknopen in de oksels te geven.
🌿 Dan schud ik je lijf rustig los om je bloedcirculatie een zetje te geven (zodat je niet van je stokje gaat zodra je opstaat)
🌿 En dan geef ik je nog één stille mantra mee om de ontspanning zo lang mogelijk vast te kunnen houden.

Terwijl ik mijn handen was mag jij rustig je ogen openen. Wanneer je rechtop zit krijg je iets te drinken, wederom voor die afvalstoffen.

We kunnen dan meteen nog even napraten. Jij mag jouw vragen stellen en adviezen vragen. Ik vertel je wat ik gezien heb aan jouw huid en onderbouw de keuzes die ik gemaakt heb tijdens jouw behandeling. En gewoon een beetje kletsen hoort er ook bij.

Dan is het tijd om écht af te ronden en de kou buiten te gaan trotseren. Adem buiten nog een paar keer diep in en uit, en houd die kalmte vast!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.