IK Skin - NO-label

Onze huid heeft als belangrijkste functie ons lichaam te beschermen tegen bacteriën, virussen, luchtvervuiling en andere impacten. Daarvoor is een gezonde huidbarrière nodig. Negatieve invloed op de beschermende werking van de huid zijn bijvoorbeeld stress, hormonale schommelingen, uv-straling, ongezonde voeding en bepaalde cosmetica. Wanneer dit niet bestreden wordt, komt de huid in een vicieuze cirkel terecht waarbij de huid steeds kwetsbaarder wordt. De huid kan beschermd en hersteld worden van binnenuit (door gezonde voeding) en van buitenaf.

 

Beschermen van buitenaf doe je door de juiste producten te gebruiken. In onze salon gebruiken we de producten van IK Skin Perfection, die allemaal het NO-label dragen. Dat vertelt ons dat de groene cosmeceuticals geproduceerd worden;

  • zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine,
  • zonder synthetische geurstoffen (parfums),
  • zonder kleurstoffen,
  • zonder belastende stoffen.

 

Deze belastende stoffen worden gezien als belangrijke allergenen en staan erom bekend dat ze op de huid een overgevoeligheidsreactie kunnen veroorzaken en vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Een absolute NO voor IK Skin Perfection.

 

We willen allemaal mooi en gezond oud worden. En bij Sloow zijn we ervan overtuigd dat dat gaat lukken in samenwerking met IK Skin. We zijn dan ook enthousiast dat we met hen kunnen samenwerken. Zo wordt een behandeling in de salon een beetje van IK Skin en een heleboel Sloow.

 

* Het Research & Development team van IK Skin Perfection bestaat uit dermatologen, farmaceuten en huidtherapeuten. Zij voeren doorlopend onderzoeken uit zodat wij de groene cosmeceuticals kunnen gebruiken die echt een positieve invloed hebben op onze huid. *

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.