Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🍂 NIEUW: de heerlijk herfstige Pompoenbehandeling met enzympeeling 🍂

PH waarde

De gezondheid van onze huid hangt samen met haar pH waarde. De pH waarde noemen we ook wel de zuurgraad en bij een gezonde huid is die 5.2 tot 5.5. Een gebalanceerde zuurgraad zorgt voor een gebalanceerde huidflora. Met een gezonde huidflora ben je minder vatbaar voor huidproblemen.

Lees meer »

Luxe behandeling - uitgelicht

Je bent druk met het hoog houden van alle ballen. Je jongleert met taken en verwachtingen. Je zorgt dat alles, zowel thuis als op je werk, op rolletjes loopt. Maar wanneer kun je je eigen batterij eens opladen, en hoe doe je dat?

Lees meer »

Complete behandeling - uitgelicht

Ben je altijd maar aan het regelen? Het huishouden aan het draaien, kinderen in schone kleding de deur uit, op je werk je projecten managen. Heb je het gevoel dat je steeds voor anderen aan het rennen bent?

Lees meer »

Product uitgelicht: Scrub+

De tweede stap in de reiniging is exfoliëren. Daarvoor gebruiken we de Scrub+ die net als de Silk+ een 3-in-1 product is. Scrub+ is een lysing, peeling en bodyscrub in één.Deze crèmepeeling verwijdert op milde en veilige wijze dode huidcellen. Het werkt als lysing doordat groene cosmeceuticals de tussenstof van de bovenste huidlaag verweken waardoor dode huidcellen loslaten. En het werkt als peeling en bodyscrub door de verwerkte bamboedeeltjes die dode huidcellen fysiek verwijderen.De scrub is geschikt voor elk huidtype. Zelfs voor de gevoelige huid, wanneer de scrub enkel verdeelt wordt over het gezicht zonder in te werken, en als lysing een paar minuten zijn werk mag doen.De Scrub+ bevat meerdere actieve ingrediënten die helpen de huid stralend, schoon en egaal te krijgen:

Lees meer »

Product uitgelicht: Silk+

De eerste stap in onze gezichtsverzorging is de reiniging. In de salon gebruiken we daarvoor de 3-in-1 cleanser Silk+. Het is een milde reinigingsmilk, oogmake-up remover en pH-hersteller in één.

Lees meer »

IK Skin - NO-label

Onze huid heeft als belangrijkste functie ons lichaam te beschermen tegen bacteriën, virussen, luchtvervuiling en andere impacten. Daarvoor is een gezonde huidbarrière nodig. Negatieve invloed op de beschermende werking van de huid zijn bijvoorbeeld stress, hormonale schommelingen, uv-straling, ongezonde voeding en bepaalde cosmetica. Wanneer dit niet bestreden wordt, komt de huid in een vicieuze cirkel terecht waarbij de huid steeds kwetsbaarder wordt. De huid kan beschermd en hersteld worden van binnenuit (door gezonde voeding) en van buitenaf.

Lees meer »