Over Claudia, de schoonheidsspecialiste

Welkom bij Sloow Beautysalon in Schuytgraaf, de salon waar we vinden dat iedere vrouw het verdient om zelfverzekerd in de spiegel te kunnen kijken. 

 

Na een puberteit met een verrassend gezonde huid, kreeg ik als twintiger opeens te maken met huidproblemen. De eczeem die ik als kind had kwam terug en ik kreeg een onzuivere huid. 

 

Toen ik daarvoor naar de schoonheidsspecialiste ging, merkte ik dat niet alleen mijn huid ervan opknapte, maar ik liep hartstikke ontspannen weer naar buiten. Alle zorgen van de dag verdwenen in de stoel van de schoonheidsspecialiste, en mijn huid werd er ook nog mooier van. Ik vond het geweldig dat mijn schoonheidsspecialiste dat allebei bereikte met die ene behandeling. Dát is nog eens een mooi vak! En daarmee was het zaadje voor mijn carrièreswitch geplant. 

 

Uit persoonlijke interesse in de natuur, seizoenen, antroposofie en bewust leven heb ik gemerkt dat ik dit onbewust ook heb doorgetrokken naar de salon. De basis staat nu goed en het is mijn ambitie om mij te blijven ontwikkelen richting een schoonheidsspecialiste die méér doet dan werken aan jouw huid. Ik wil bijdragen aan jouw welzijn en geluksgevoel. Naast vaktechnische trainingen, zoek ik dan ook naar ontplooiing van die holistische visie.

Het doet mij veel plezier dat ik vaak de feedback van mijn klanten krijg dat ze enorm genoten en ontspannen hebben en na de behandeling even tijd nodig hebben om weer te aarden, terug te komen. 

 

Ik kan oprecht zeggen dat ik geniet van de behandelingen die ik geef en alle verschillende aspecten die mijn ondernemerschap met zich meebrengt. 

 

Ik ontmoet je graag in de salon! 

Lieve groet, Claudia