Sloow Beautysalon Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

Peelings worden in grote lijnen ingezet voor twee doelen: anti-aging en anti-onzuiverheden (acné).

Age

Fijne lijntjes, een duidelijker wordende neus-mond-plooi, grovere huid. Als je in de spiegel kijkt, zie je niet terug hoe jij je voelt. 

 

We kunnen de tijd niet terug draaien, maar als jij je nog jong en energiek voelt en de spiegel dit niet reflecteert, kan dat invloed hebben op je humeur en zelfvertrouwen. 

 

happy aging?

healthy aging?

 

ik noem het graag

soft aging

"ik ben blij dat ik oud mag worden maar ik wil daarbij wel mezelf blijven"

 

Bij de Age behandeling gebruiken we het peeling system waarmee we de huidcellen stimuleren in de aanmaak van nieuwe huidcellen, collageen en elastine. 

Ook gebruiken we bij Age Plus het Organic Modeling Mask. Een verhardend en zelfwarmend masker. Tijdens de inwerktijd bereikt het masker een temperatuur van ongeveer 42 graden waardoor de huidtemperatuur zo'n 4 tot 6 graden stijgt. De huid kan daardoor het vocht beter binden en het masker heeft als resultaat een gladde, stevige, elastische huid. 

 

Na een peeling is de huid gevoeliger voor de zon. Bescherm de huid, zéker in de zon, goed met een spf50 en een zonnebril.

 

Acné / onzuivere huid

Iedereen heeft wel eens een puistje, maar wat als ze nou nooit weg gaan? Puistjes, rode bultjes, mee-eters, ze staren je dagelijks aan in de spiegel. Natuurlijk wil je daar vanaf! 

 

Acné is een huidaandoening waar een bacterie bij komt kijken. Iedereen heeft deze bacterie op zijn huid, maar in bepaalde omstandigheden raakt hij overenthousiast en zorgt dan voor acné. 

 

De bacterie is een anaerobe bacterie, wat wil zeggen dat hij leeft zonder zuurstof. Komt hij met zuurstof in aanraking, dan overleeft hij dat niet. We willen dus schone poriën waar zuurstof bij kan! 

 

Met het peeling system halen we het bovenste laagje dode huidcellen weg waardoor deze de poriën niet meer kunnen afsluiten, én we verwijderen het talg uit de poriën. 

 

Na een peeling is de huid gevoeliger voor de zon. Bescherm de huid, zéker in de zon, goed met een spf50 en een zonnebril.

 

Resultaat met de acné-kuur

Het mooiste en meest heldere resultaat krijg je wanneer je de acné intensief behandelt;  een aantal behandelingen in kuurverband én elke dag de juiste producten thuis. Daarom heb ik een aantal pakketten samengesteld met behandelingen én producten voor thuis. 

 

Zo is het denkwerk vast voor je gedaan, op naar succes!

 

Je boekt via de website of een berichtje/whatsappje een intake. Daarbij bespreken we jouw wensen en verwachtingen, doen we een huidanalyse en maken we een plan. We boeken vervolgens jouw behandelingen in en je krijgt de producten alvast mee naar huis. 

 

Meer lezen