Bindweefselmassage

Een gezichtsbehandeling met bindweefselmassage is een specifieke massagetechniek die zich richt op het stimuleren van het bindweefsel in het gezicht. Het bindweefsel is een structurele laag in onze huid die verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit ervan. Door het uitvoeren van gerichte massagebewegingen op het bindweefsel, kan de doorbloeding worden gestimuleerd en de natuurlijke productie van collageen en elastine worden bevorderd.

 

Bindweefsel-kuur met korting

Bindweefselmassage geeft het meeste resultaat wanneer het vaker achter elkaar gedaan wordt. Boek je de bindweefsel-kuur, dan krijg je 20% korting op het pakket. 

 

De kuur bestaat uit 5 behandelingen die elke 1 à 2 weken gegeven worden. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer tegelijkertijd thuis verzorgd wordt met de juiste producten. Bij jouw bezoek aan de salon kun je daar advies over krijgen. 

 

Losse bindweefselbehandeling: 60 minuten voor 50,-

Hoe werkt bindweefselmassage?

Bindweefselmassage kan helpen rimpels te verminderen door verschillende mechanismen:

  1. Stimulatie van collageenproductie: Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, waardoor rimpels ontstaan. Bindweefselmassage activeert de fibroblasten, cellen die collageen produceren, en stimuleert zo de aanmaak van nieuw collageen. Dit kan leiden tot een stevigere en gladdere huid, waardoor rimpels verminderen.

  2. Verbeterde doorbloeding: Bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie in het gezicht. Dit zorgt voor een betere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de huidcellen, en helpt bij het afvoeren van toxines en afvalstoffen. Door de verbeterde doorbloeding kunnen de huidcellen optimaal functioneren en wordt de natuurlijke vernieuwing van de huid gestimuleerd. Dit leidt tot een gezondere en jeugdigere uitstraling van de huid.

  3. Versteviging van de huidstructuur: Bindweefselmassage kan de spanning in de huid verhogen en de elasticiteit verbeteren. Door de diepe massagetechnieken worden verklevingen in het bindweefsel losgemaakt en wordt de huidstructuur geherstructureerd. Dit kan helpen bij het verminderen van diepere rimpels en het verbeteren van de algehele textuur van de huid.

 

Het is belangrijk op te merken dat bindweefselmassage geen directe oplossing biedt voor alle soorten rimpels. De effecten kunnen variëren, afhankelijk van de individuele huidconditie en de ernst van de rimpels. Daarnaast is consistentie, regelmatig onderhoud en het gebruik van de juiste thuisproducten van essentieel belang om de beste resultaten te behalen.

 

Verder lezen

waar is een bindweefselmassage goed voor? hoe effectief is bindweefselmassage?