Sloow Beautysalon Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🍂🍂 Herfst-behandeling: € 90 incl serum en ultieme ontspanning 🍂🍂

Klassieke huidverbetering

We werken met groene cosmeceuticals. Producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten met hoge concentraties werkstoffen en lage pH-waardes. Daarmee komen we zo diep mogelijk in de huid om problemen aan te pakken en te werken aan jouw mooist mogelijke huid. 

 

Bij deze klassieke behandelingen zit het verwijderen van onzuiverheden (comedonen, gerstekorrels) inbegrepen. Bij elke behandeling krijg je een volledige verzorging van de huid. Wenkbrauwen of wimpers kun je los bijboeken. 

 

 

Complete behandeling

 

Een klassieke, huidverbeterende behandeling met alle aandacht voor jouw huid en welzijn. 

We starten de behandeling met een welkomstritueel waarbij jouw hele lijf even in het hier en nu wordt gebracht, klaar om je hoofd leeg te maken. Daarna wordt jouw huid op ontspannende wijze gereinigd. Na het masker sluiten we af met een crème en eventueel een serum die zijn afgestemd op jouw huid. En natuurlijk een SPF. Tijdens de behandeling gebruiken we massagetechnieken zodat je heerlijk kunt ontspannen.

 

Luxe behandeling

 

Een klassieke, huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zal ervaren.

We beginnen met een extra uitgebreid welkomstritueel en stellen een behandelplan op. Nadat de huid met zorg gereinigd is, mag je ontspannen tijdens de Healthy Reset massage, speciaal ontwikkeld door IK Skin Perfection. We vervolgen de behandeling met een passende verzorging en SPF.

Bij de extra luxe Beautiful Effects behandeling wordt de huid extra diep gereinigd met het Bamboo Detox masker, terwijl jij geniet van een Lomilomi massage van de armen, schouders en decolleté. 

 

We prikkelen je zintuigen bij elke behandeling met aromatherapie, muziek, weldadige massagetechnieken en ambiance. Van begin tot eind leggen we je in de watten. 

 

Wenkbrauwen

Om helemaal mooi voor de dag te komen, kun je ook meteen je wenkbrauwen laten doen. Je kunt de volgende onderdelen meeboeken met jouw behandeling: 

  • wenkbrauwen epileren
  • wenkbrauwen verven
  • wimpers verven

 

Huidproblemen

In de complete en luxe behandelingen kunnen we alles aanpassen aan jouw huid, huidwensen en huidproblemen. Maar soms wil je meer en sneller resultaat met een specialistische behandeling. Daarom bieden we behandelingen gericht op anti-age, roodheid (en overgevoeligheid), acné en bindweefselmassages

 

Verder lezen

huidverbetering, wellbeing