Jouw huid in de winter: Ga voor die stralende winter look!

Kou, gure wind, regen, hagel en sneeuw…! Brrrr, herfst en winter zorgen voor veranderende weersomstandigheden en net zoals voor onze garderobe geldt, moeten we ook onze huidverzorging daarop aanpassen. Vul je daily skincare routine dit seizoen aan met huidolie, voeg een serum combinatie toe en verwen je huid zo af en toe met een extra voedend masker. Zo krijg jij die prachtige winterglow!

 

Bescherm je huid met huidolie!

Onze huid is gevoelig voor kou. Blootstelling aan koude lucht kan de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid verminderen. Je huid wordt dan droogt en voelt schraal aan. Deze drogere huid vraagt om hydratatie en aanvullende voeding. Vul je dagelijkse huidverzorging in dit seizoen daarom aan met huidoliën. Oliën zorgen voor ultiem comfort, bevatten zuren die het vochtgehalte van de huid in balans houden en tegelijkertijd hebben ze een voedende, herstellende en hydraterende werking. IK huidoliën zijn daarbij gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vormen echt een ware weldaad voor je huid. De antioxidanten en ontstekingsremmende werkstoffen die in deze huidoliën verwerkt zijn, zorgen ervoor dat het collageen in de huid optimaal beschermd wordt. Je huid ziet er stralend uit, je huidconditie verbetert én je huid is veel beter beschermd tegen huidveroudering!

 

IK Oil Infusions voor elke huidtype! 

Elke huid heeft te lijden van kou en regen, maar hoe gevoeliger jouw huid is, hoe meer bescherming je haar in de herfst en winter moet bieden. Ter aanvulling op elke skincare routine en voor iedere huidbehoefte biedt IK prachtige samengestelde oliën. Allemaal 100% natuurlijk en op kruidenbasis gemaakt, die ook nog eens heerlijk geuren en zich heel eenvoudig laten mixen met crèmes en serums. Ze geven je huid weer een gevoel van luxe, comfort en welbehagen! We zetten onze ´oil favourites´ graag even voor je op een rijtje.

 

Fijne, lichte olie met Citrus geur

Voor de normale huid gebruik je REHYDRATING+. Deze fijne, lichte huidolie hydrateert, verzacht en herstelt de vochtbalans van de huid en geeft een heerlijk frisse Citrus geur. Heb je een wat gevoelige, geïrriteerde of droge huid? Dan helpt RECOVERING+ jouw huid te verzachten, te kalmeren en te hydrateren. Deze heilzame en voedende aromatische olie zorgt voor optimale bescherming en herstel van je huid.

 

Celvernieuwende olie voor fluweelzacht effect

Is jouw huid wat veeleisender, kies dan voor de rijke RENEWING+. Met deze celvernieuwende huidolie voed je jouw huid intensief en laat je haar weer zijdezacht aanvoelen. Deze aromatische olie op basis van groene cosmeceuticals heeft een anti-aging effect, stimuleert celvernieuwing en laat je huid weer stralen.

 

Ultrarijke olie verzacht de beschadigde huid

Heb je last van een extreem gevoelige huid of een huid die flink beschadigd is door de gure weersomstandigheden of intensieve behandelingen en medicatiegebruik? Speciaal voor deze huid ontwikkelden we DE-ITCHY+. Dezeultrarijke olie zit boordevol antioxidanten en vitamines en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De olie verzacht, kalmeert en herstelt en biedt deze meest zwaar belaste en beschadigde huid weer extra comfort.

 

Extra olie tip!

Breng de olie af en toe eens aan onder je 24H crème. Dan versterk je de voedende en hydraterende werking nog eens extra. De olie trekt in de huid en de 24H crème zorgt voor die perfecte intensieve insluiting.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.