Van minerale olie-verslaving naar een huid in balans

Help, waarom krijg ik juist een droge huid of pukkeltjes als ik begin met IK Skin Perfection?

Wanneer je begint met IK Skin Perfection kan het zijn dat je huid wat droog aanvoelt of geïrriteerd raakt. Je huid moet afkicken. Dat klinkt gek.... We leggen het je graag uit!

In veel cosmetica worden minerale oliën verwerkt, vaak onder de noemer ‘Paraffinum Liquidum’. Het heeft een chemische structuur en legt een film op je huid die de huidbarrière verstoort. Door de afsluitende laag van de olie wordt de talgproductie vermindert en wordt je huid lui. Daardoor droogt de huid onder de vette laag minerale oliën uit. Jouw huid voelt zacht en glad, maar is dat dus eigenlijk niet! Stop je met minerale oliën, ben je geneigd gelijk weer product aan te brengen. Denk maar eens aan lippenbalsem. Je huid heeft een ‘minerale oliën verslaving’.

 

Fase 1: Je huid wordt gereset

Maak kennis met de huidverbeterende producten van IK Skin Perfection. Je brengt je huid terug naar haar natuurlijke basis, dat wil zeggen, de natuurlijke zuurtegraad – pH-waarde – van je huid. Onze huid is van nature zuur, met een pH-waarde van 5,5. Dit zure laagje zorgt ervoor dat de huidflora in balans is. Hierdoor worden slechte bacteriën gedood en krijgen goede bacteriën de ruimte. We ontdoen de huid van afvalstoffen, zodat we een goede basis creëren om je huid zichtbaar te verbeteren.

 

Zet door om van de minerale oliën verslaving af te komen!

Het kan weken of soms maanden duren om van deze verslaving af te komen. De talgproductie moet weer op gang komen. Daarom kan je huid er in eerste instantie slechter uit gaan zien. De verslaafde huid moet wennen aan goede verzorging en wordt gestimuleerd om zelf weer aan het werk te gaan. Zet door, want uiteindelijk wordt je beloont met een huid die gezond, schoon en in balans is!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.