Heerlijke olie

𝙊𝙝, 𝙯𝙤 𝙝𝙚𝙚𝙧𝙡𝙞𝙟𝙠!

 

Geur is een heel krachtige opwekker van herinneringen. Misschien heb je wel eens iets geroken dat je terugbracht in de tijd. Naar een gebeurtenis of persoon van vroeger. Of misschien kon je de geur niet helemaal thuisbrengen en bleef je achter met een vaag gevoel van herkenning.

 

Etherische oliën werken op het centrale zenuwstelsel en kunnen je bijvoorbeeld kalmeren of energie geven.


In de salon gebruik ik producten die vrij zijn van geurstoffen, zodat ik zelfs de meest gevoelige huidjes kan behandelen. Maar geur is wel heel prettig, het geeft een extra dimensie aan de beleving, helpt met de sfeer. Daarvoor gebruik ik 3 heerlijk geurende oliën.

Heb jij het wel eens gemerkt tijdens jouw behandeling?

Bij het welkomstritueel wrijf ik wat olie over mijn handen en armen zodat bij mijn bewegingen de heerlijke geur vrij komt in vleugjes. En wanneer jouw huid het toelaat voeg ik ze ook wel eens toe aan de reiniging of het masker bijvoorbeeld.

Want ze hebben niet alleen een lekker geurtje, maar deze flesjes vol plantoliën en etherische oliën verzorgen ook nog eens. Ze voeden, herstellen de vochtbalans en verzachten jouw huid.

🍂 Re-covering ruikt naar lavendel
🍂 Re-hydrating ruikt naar citrus
🍂 Re-newing ruikt naar rozenhout

𝙒𝙚𝙡𝙠𝙚 𝙤𝙡𝙞𝙚 𝙬𝙞𝙡 𝙟𝙞𝙟 𝙜𝙧𝙖𝙖𝙜 𝙚𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣 𝙗𝙞𝙟 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙫𝙤𝙡𝙜𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙗𝙚𝙝𝙖𝙣𝙙𝙚𝙡𝙞𝙣𝙜?

#wistjedat deze oliën ook voor thuis verkrijgbaar zijn? Voor zó op je gezicht en lichaam, of een drupje gemengd door jouw dagcrème om hem rijker te maken voor de herfst

 

Door een roller bij de hand te houden kun je op elk moment aromatherapie inzetten om je emoties te reguleren. Zit je in een stressvolle situatie en kun je wel wat kalmte en aarding gebruiken? Dan is natuurlijk lavendel een bekende geur om je even tot rust te laten komen.

Om het effect zo groot mogelijk te maken, is het goed om de geur te introduceren in de emotie die je ermee wilt bereiken. Introduceer lavendel bijvoorbeeld wanneer je net ontspannen uit bad komt, met kaarsjes en een kopje thee tot rust bent gekomen. Rol de olie dan op de plekken waar de huid dun is; de polsen en de hals bijvoorbeeld.

Elke keer dat je daarna je roller gebruikt, zul je herinnerd worden aan die ontspannen staat waarin je toen verkeerde. Waar je ook bent zul je het gevoel van toen naar boven kunnen halen.
.
Deze rollers zijn verkrijgbaar in verschillende geuren voor €9,00

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.