De magie van het welkomstritueel

✨ het is echt magisch ✨

Wanneer je in de salon komt hebben we eerst een intakegesprek met een kop thee. Op die manier kun je thuis, werk of je fietsritje alvast afsluiten. Het is een onbewuste overgangsfase van de buitenwereld naar jouw behandeling.

 

Wanneer je eenmaal goed ingepakt (warm!) op de behandelstoel ligt, krijg je eerst een welkomstritueel. Dit doe ik om een aantal heerlijke redenen:

🌿 je went aan mijn aanraking
Doordat ik een stevige connectie maak tussen mijn handen en jouw lichaam, raakt je onderbewuste gewend aan de manier waarop ik jou aanraak. Je lichaam ervaart dat het veilig is en schrikt niet tijdens de behandeling.

🌿 onze energieën komen samen
Ik ben niet opgeleid tot energetisch werker, maar op een intuïtieve manier schud ik negatieve energieën van je af en dompel ik je onder in kalmte.

🌿 ik 'grond' jou
Ook 'aarden' genoemd. Door jou de druk van de stoel te laten ervaren kom je in het hier en nu. Je mag je terugtrekken in je eigen binnenwereld.

🌿 jouw lichaam weer laten stromen
Ik zorg ervoor dat de vloeistoffen in jouw lichaam (bloed, lymfevocht, maar ook energiebanen) weer vrij kunnen stromen. Een fysiotherapeut in mijn stoel gaf eens de feedback dat dit de vloeistof tussen je nek- en ruggenwervels zo fijn de ruimte geeft. Zij vond het heerlijk! (Ik kraak niet en doe niets gevaarlijks)

Hierna ben jij op elk mogelijke manier klaar om behandeld te worden en ervan te genieten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.