Hoe vaak moet je een gezichtsbehandeling doen?

hoe vaak ga je naar de schoonheidsspecialiste?

Hoe vaak je een behandeling boekt hangt af van jouw doelen en wensen.

 

🍂 Wil je werken aan huidverjonging door middel van bindweefselmassage, dan wordt aangeraden te beginnen met een kuur. Dit zijn 5 behandelingen die wekelijks ingepland worden. Na de kuur houd je het bij door elke 6 tot 8 weken een losse bindweefsel-behandeling te boeken.

🍂 Voor het fris houden van de huid wordt aangeraden om eenmaal per huidvernieuwingscylcus te behandelen. Bij kinderen vernieuwt de huid zich elke 28 dagen. Bij volwassenen vernieuwt het zich elke 35 dagen of zelfs iets langer. In de praktijk wordt elke 6 tot 8 weken aangehouden voor het behouden van een mooie huidstructuur.

Dit is echter ook afhankelijk van de thuisverzorging. Wie er thuis een goede huidverzorgingsroutine op na houdt, komt weg met minder behandelingen om de huid zuiver en fris te houden.

🍂 En kom je naar de salon voor een frisse boost en een heerlijk ontspanningsmoment, dan plan je natuurlijk naar behoefte.

Vaak laat de praktijk zien dat in het begin intensiever behandeld wordt om de huid op het goede spoor te zetten. Wanneer er resultaat behaald is, gaat dit over in onderhoudsbehandelingen met lagere frequentie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.