Product uitgelicht: Scrub+

De tweede stap in de reiniging is exfoliëren. Daarvoor gebruiken we de Scrub+ die net als de Silk+ een 3-in-1 product is. Scrub+ is een lysing, peeling en bodyscrub in één.

Deze crèmepeeling verwijdert op milde en veilige wijze dode huidcellen. Het werkt als lysing doordat groene cosmeceuticals de tussenstof van de bovenste huidlaag verweken waardoor dode huidcellen loslaten. En het werkt als peeling en bodyscrub door de verwerkte bamboedeeltjes die dode huidcellen fysiek verwijderen.

De scrub is geschikt voor elk huidtype. Zelfs voor de gevoelige huid, wanneer de scrub enkel verdeelt wordt over het gezicht zonder in te werken, en als lysing een paar minuten zijn werk mag doen.

De Scrub+ bevat meerdere actieve ingrediënten die helpen de huid stralend, schoon en egaal te krijgen:

  • Bambusa Arundinacea Stem Extract is een natuurlijk exfoliant uit bamboe. Hij verweekt de bovenste laag van de huid. Samen met Protease verwijdert het op milde wijze dode huidcellen en bevordert de celvernieuwing.
  • GENU pHresh herstelt de pH waarde en heeft een kalmerende en rustgevende functie voor de kwetsbare huid.
  • Betafin BP20 hydrateert, verzacht de geprikkelde huid en verbetert de huidstructuur.

 

Ben jij ook toe aan een soepelere structuur in je leven? 😉 Boek een behandeling of stuur een berichtje als je de Scrub+ graag wilt proberen 🌱

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.