Hoe gaat de Complete behandeling?

Ben je altijd maar aan het regelen? Het huishouden aan het draaien, kinderen in schone kleding de deur uit, op je werk je projecten managen. Heb je het gevoel dat je steeds voor anderen aan het rennen bent?

 

Bij Sloow kom je uit de sleur, kun je de boel even de boel laten en wordt er voor de verandering eens voor jóú gezorgd.

 

Kom binnen

Bij binnenkomst mag je jouw schoenen en trui uitdoen. (Een tipje: een hemdje wordt gemakkelijk een strapless top, maar in ondergoed mag ook.) Dan neem je plaats in de behandelstoel en wordt je toegedekt met een warme deken. In de koudere maanden zetten we ook de stoelverwarming aan.

 

De behandeling

De behandeling begint met een kort welkomstritueel, je lichaam wordt even losgeschud zodat het water en de energiebanen in je lijf weer gaan stromen. Ook kun je even wennen aan de aanraking. We doen een eerste reiniging en dan analyseren we je huid. Wat wil jij bereiken en wat vraagt jouw huid? Als we een plan hebben, gaan we verder met een dieptereiniging. Daar hoort het Bamboo Detox masker bij, waarbij je schouders gemasseerd worden.

 

Is je huid helemaal fris, dan krijg je het verzorgende Double masker. Afhankelijk van jouw huid kunnen daar actieve ingrediënten aan toegevoegd worden voor verschillende effecten. Terwijl je masker intrekt worden je handen gemasseerd. Zoals na elke stap, gebruiken we een weldadig warm kompres om het product te verwijderen. En dan is het tijd om de verzorging aan te brengen. Wellicht een serum? Maar sowieso een dagcrème, afgestemd op jouw huid, een oogcrème en SPF. Als afsluiting krijg je een kop thee, om rustig te landen.

 

Rustgevend

Wat een behandeling bij Sloow Beautysalon zo bijzonder maakt is dat elke stap in de behandeling gericht is op wellbeing en ontspanning. Vanaf de eerste aanraking, tot aan het eind, maken we gebruik van rustgevende handelingen. De perfecte reactie die we kregen van een klant die je voorging: “Het leek net één lange massage.” Daar gaan we voor!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.