Hoe gaat de Luxe behandeling?

Je bent druk met het hoog houden van alle ballen. Je jongleert met taken en verwachtingen. Je zorgt dat alles, zowel thuis als op je werk, op rolletjes loopt. Maar wanneer kun je je eigen batterij eens opladen, en hoe doe je dat?

 

Bij Sloow kom je uit de sleur, kun je de boel even de boel laten en wordt er voor de verandering eens voor jóú gezorgd. Lees mee hoe wij voor jou zorgen tijdens de luxe behandeling.

 

Wees welkom

Bij binnenkomst mag je jouw schoenen en trui uitdoen. (Een tipje: een hemdje wordt gemakkelijk een strapless top, maar in ondergoed mag ook.) Dan neem je plaats in de behandelstoel en wordt je toegedekt met een warme deken. In de koudere maanden zetten we ook de stoelverwarming aan.

 

De behandeling

De behandeling begint met een uitgebreid welkomstritueel, je lichaam wordt even losgeschud zodat het water en de energiebanen in je lijf weer gaan stromen, je ervaart de eerste warmte al en tijdens een korte welkomstmassage maak je kennis met onze aanraking. We doen een eerste reiniging en dan analyseren we je huid. Wat wil jij bereiken en wat vraagt jouw huid? Als we een plan hebben, gaan we verder met een dieptereiniging. Hier hoort het Bamboo Detox Masker met schoudermassage bij.

 

Nadat je huid helemaal gereinigd is begint de Healthy Reset Massage, speciaal ontwikkeld door IK Skin Perfection. Dan volgt het Double masker. Afhankelijk van jouw huid kunnen daar actieve ingrediënten aan toegevoegd worden voor verschillende effecten. Tijdens het intrekken van het masker krijg je een handmassage. Bij de extra luxe behandeling wordt dat een massage van armen en schouders door middel van Lomi Lomi technieken. Zoals na elke stap, gebruiken we een weldadig warm kompres om het product te verwijderen. En dan is het tijd om de verzorging aan te brengen. Wellicht een serum? Maar sowieso een dagcrème, afgestemd op jouw huid, een oogcrème en SPF. Als afsluiting krijg je een kop thee, om rustig te landen.

 

Zo ontspannen

Wat een behandeling bij Sloow Beautysalon zo bijzonder maakt is dat elke stap in de behandeling gericht is op wellbeing en ontspanning. Vanaf de eerste aanraking, tot aan het eind, maken we gebruik van rustgevende handelingen. De perfecte reactie die we kregen van een klant die je voorging: “Het leek net één lange massage.” Daar gaan we voor!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.