Product uitgelicht: Foam+

De Foam+ is nogmaals een 3-in-1 product: het reinigt de huid, brengt de talgproductie in balans en herstelt de huid. De gel verandert tijdens de reiniging in een foam vol antioxidanten en actieve werkstoffen die zorgen voor een zuivere en gebalanceerde huid. Het is tevens een pH hersteller.

 

De Foam+ is geschikt voor de onzuivere probleemhuid, bij bovenmatige talgproductie, verstopte/grove poriën en puistjes. Voor een double cleanse kunnen twee producten naar wens gekozen worden, uit Silk+, Scrub+ en Foam+.

 

Enkele van de actieve werkstoffen in de Foam+ zijn:

Niacinamide: een ontstekingsremmend ingrediënt dat de barrièrefunctie versterkt waardoor de huid minder vocht verliest. Ook stimuleert het de aanmaak van collageen en remt het de talgproductie.

Salicylzuur / salicylic acid: Het bekende BHA, Beta Hydroxy Acid. Een in vet oplosbaar ingrediënt dat diep in de poriën talgophopingen oplost. Het bevat ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

Ecoskin versterkt de natuurlijke afweerbarrières en brengt de pH van de huid in evenwicht. Het verhoogt het huidcomfort en vermindert jeuk.

 

Heb jij zin om je bubbly te voelen? 😉 Boek een behandeling of stuur een berichtje als je de Foam+ graag wilt proberen 🌱

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.