Sloow Beautysalon Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

🍂🍂 Herfst-behandeling: € 90 incl serum en ultieme ontspanning 🍂🍂

Age

Fijne lijntjes, een duidelijker wordende neus-mond-plooi, grovere huid. Als je in de spiegel kijkt, zie je niet terug hoe jij je voelt. 

 

We kunnen de tijd niet terug draaien, maar als jij je nog jong en energiek voelt en de spiegel dit niet reflecteert, kan dat invloed hebben op je humeur en zelfvertrouwen. 

 

happy aging?

healthy aging?

 

ik noem het graag

soft aging

"ik ben blij dat ik oud mag worden maar ik wil daarbij wel mezelf blijven"

 

Bij de Age behandeling gebruiken we het peeling system waarmee we de huidcellen stimuleren in de aanmaak van nieuwe huidcellen, collageen en elastine. 

Ook gebruiken we bij Age Plus het Organic Modeling Mask. Een verhardend en zelfwarmend masker. Tijdens de inwerktijd bereikt het masker een temperatuur van ongeveer 42 graden waardoor de huidtemperatuur zo'n 4 tot 6 graden stijgt. De huid kan daardoor het vocht beter binden en het masker heeft als resultaat een gladde, stevige, elastische huid. 

 

Na een peeling is de huid gevoeliger voor de zon. Bescherm de huid, zéker in de zon, goed met een spf50 en een zonnebril.

 

Meer lezen