Nieuwe serums: Serum Layering, Mix & match jouw ultieme serum combinatie!

Gebruik jij dagelijks een serum in jouw skincare routine? Dan ben je al hartstikke goed bezig!

Maar wist je dat je serums ook fantastisch met elkaar kunt combineren door Serum Layering? En dat dit leidt tot maximaal huidresultaat? Probeer het eens, je zult versteld staan van het huidresultaat!

 

Powerboost 

Een serum is een supergeconcentreerd fluïde dat een uiterst hoog percentage aan actieve werkstoffen bevat en ook nog eens boordevol zit met vitaminen en antioxidanten. Serums zijn zeer fijn van moleculaire structuur waardoor ze extra diep in de huid kunnen doorwerken. Met een serum geef jij je huid dus eigenlijk een mega powerboost! Daarbij zijn het ook nog eens echte probleemoplossers en maximale huidverbeteraars. Door ze dagelijks te gebruiken werk jij aan maximale huidverbetering en breng je jouw huid in topconditie! 

 

Voor elke huidwens een unieke serum layering routine!

Reinig je huid goed en start met de PREBIOTIC SPRAY+ voor een gezond en gebalanceerd microbioom voor een optimale werking van de serums. Voor elk huidtype, huidwens of huidprobleem is er een specifiek serum dat inspeelt op de exacte behoefte van de huid. We geven je een paar voorbeelden; zo is GLYCOL ACID+ hét standaard hulpmiddel voor de rijpere, droge of grauwe huid en speelt SALICYL ACID+ een belangrijke rol bij de glimmende huid die last heeft van puistjes, acné of andere onzuiverheden. En voelt jouw huid droog en trekkerig aan, dan biedt HYALURON+ uitkomst! 

 

Layeren van serums

Vaak wordt één serum per skincare routine gebruikt. Maar wist je dat je serums ook perfect kunt combineren, oftewel layeren? En dat dit in veel in veel gevallen tot veel effectiever en sneller huidresultaat leidt? Bij IK noemen ze dat de 1,2,3… Serum Layering Routine en wij maken het standaard onderdeel van onze dagelijkse skincare routine!

 

Wat houdt Serum Layering in?

Layering betekent niets anders dan ´laagje voor laagje´. Serum Layering wil zeggen dat er meerdere doeltreffende serums tegelijkertijd en veilig binnen één gezichtsverzorging routine kunnen worden ingezet. Elk serum heeft daarbij zijn eigen specifieke eigenschappen, werking, resultaat en voordelen waarbij wij een combinatie van drie serums als meest ideaal ervaren. De hoog geconcentreerde serums worden laagje voor laagje aangebracht, werken in volledige harmonie samen en vullen elkaar optimaal aan.

Door de geconcentreerde actieve ingrediënten van verschillende serums te combineren ontstaat er een exclusief ‘op maat’ serumsysteem. Zo kan exact en tegelijkertijd ingespeeld worden op de specifieke en verschillende behoeftes van jouw huid en wordt jouw dagelijkse skincare routine naar een sensationeel hoog level gebracht! Je zult echt versteld staan van het resultaat!

 

1, 2, 3… Favoriete Serum Combinaties

Wil jij weten welke serumcombinatie perfect is voor jouw huid? Voor elk huidprobleem, huidconditie of huidwens bestaat een ideale serum combinatie. Kijk eens goed in de spiegel, dan zie je waarschijnlijk al snel waar jouw belangrijkste huidbehoefte ligt.

 

  • Glimt jouw huid en heb jij last van puistjes, acné of andere onzuiverheden? De combinatie van SALICYL ACID+, GLYCOL ACID+ en PRERED+ is dan de ultieme aanpak voor jouw onzuivere huid.
  • Voelt jouw huid droog en trekkerig aan? De intensief hydraterende HYALURON+, samen met GLYCOL ACID+ en MICROBIOME+ vervullen de wensen van jouw droge huid het beste.
  • Ervaar jij een rode, geprikkelde huid, heb je last van couperose of is je huid zonverbrand? PRERED+ biedt de oplossing in jouw dagelijkse skincare routine. Vul je aan met HYALURON+ en MICROBIOME+ dan heb je een optimale combi voor jouw huid.
  • Zie jij de eerste tekenen van huidveroudering en maakt je huid een vermoeide indruk? C GLOW+ is dan het ultiem vitaliserende wondermiddel voor jouw huid. Combineer je met GLYCOL ACID+ en RETINOL+, voor in de nacht? Dan heb je echt dé gouden combinatie voor jouw huid te pakken.

Natuurlijk zijn er nog veel meer combinaties mogelijk. Wil jij exact weten wat de perfecte serum combinatie voor jouw huid is? Kom langs in de salon! Bij jouw behandeling krijg je een productadvies voor jouw mooiste huid. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.