Een heerlijke huid-detox thuis

(Hint: Het heeft te maken met houtskool!)

 

Even heerlijk ontspannen met een masker, dat klinkt ons als muziek in de oren. Hoe gaaf is het dan dat wanneer jij in jouw eigen spa helemaal tot rust komt, jouw huid zich ontdoet van onzuiverheden en afvalstoffen en de huid zuivert? Klinkt te mooi om waar te zijn? Maak dan kennis met het Bamboo Detox Mask van IK Skin Perfection!

Wanneer jij heerlijk ligt te ontspannen, doen de ingrediënten in het Bamboo Detox Mask het werk. Onder andere het bamboehoutskool maakt dit masker uniek. Voordat je nu naar je barbecue rent om die houtkool op je gezicht aan te brengen, leggen we je graag uit wat bamboehoutskool voor je huid doet.

 

Wat doet bamboehoutskool voor de huid?

Het geactiveerde bamboehoutskool trekt als een magneet vuil en bacteriën aan; het kan wel 100 tot 200 keer zijn eigen gewicht aan toxines opnemen. Het donkere bamboehoutskool staat bekend om zijn anti-oxidatieve werking en zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen.

 

Wat doet het Bamboo Detox Mask nog meer?

Naast het bamboehoutskool heeft het Bamboo Detox Mask nog drie geweldige hoofdingrediënten:

  • Koalin is mild absorberend, werkt egaliserend en verzacht en herstelt hiermee de huidbarrière. Het voert effectief afvalstoffen af en is rijk aan mineralen, ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink.
  • Bentoniet is samengesteld uit onder meer vulkanische as en wordt beschouwd als de koning van de absorptie van talg en absorbeert vocht. Het maakt de huid gladder, strakker en zachter.
  • De ingekapselde Tea Tree olie zorgt voor een optimale zuivering van de huid. Daarnaast verfijnt dit masker je poriën, stimuleert het celvernieuwing, werkt het verzachtend bij een rode, geprikkelde huid.

 

Geef ook jouw huid een detox-behandeling!

Al deze groene cosmeceuticals in het Bamboo Detox Mask geven de doffe, vermoeide en onzuivere huid een intense energieboost en zorgen voor een zachte, frisse en gezonde uitstraling. Het is geschikt voor alle huidcondities; met name voor de huid met een vale, vermoeide teint, vergrote poriën, onzuiverheden, acné, littekens de gedehydrateerde huid. Heerlijk ontspannen terwijl jouw huid voor je werkt, dat is toch een fantastische win-win?

 

Tip! Nog meer toepassingen van het Bamboo Detox Mask

Het poedermasker is volledig af te stemmen op jouw huidwensen of behoeften. Voeg bijvoorbeeld een Oil Infusion (huidolie) of Acid Infusion (Glycol- of Salicylzuur) toe.

Dit doe ik bijvoorbeeld ook in de salon, zodat jouw behandeling altijd perfect afgestemd wordt op jouw huidtype, huidconditie en huidwensen. 

 

Laten verwennen in de salon?

Het Bamboo Detox masker is een veelgebruikt masker in de salon. Omdat hij zo heerlijk werkt! Boek nu jouw behandeling en vraag naar het Bamboo masker, dan laat ik het je met liefde ervaren! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.