Skincare Routine: Anti-aging

Mooi oud worden, dat willen we allemaal. Je huid goed verzorgen met de juiste producten speelt daarin een belangrijke rol. Iedereen weet dat zonstraling, oftewel Uv-straling, zorgt voor het verouderen van de huid en dat daarom een goede zonbescherming met spf belangrijk is om de huid te beschermen tegen de zon. Maar welke producten heb jij nog meer nodig in jouw skincare routine om huidveroudering te voorkomen of vertragen? Ik leg het je uit in een simpel stappenplan!   

 

Jouw basis routine

Stap 1: Reinigen van je gezicht  

De basis voor een gezonde en stralende huid, is een schone huid. Je huid goed reinigen mag dus absoluut niet ontbreken in jouw skincare routine. De SILK+ is een heerlijk zachte 3-in-1 gezichtsreiniger: een reinigingsmelk, lotion en oogmake-up remover in één. 

 

Stap 2: Hydraterende en liftende oogcrème  

Fijne lijntjes, donkere kringen, wallen of verlies van frisheid en stevigheid; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Een oogcrème wordt nog vaak overgeslagen in een skincare routine, maar het is een belangrijke stap voor een frisse en stralende blik. De EYE+ is een hydraterende oogcontourcrème die extra zacht is voor de gevoelige huid rond de ogen. Hallo stralende oogopslag!  

 

Stap 3: De krachtpatsers voor een jong uitziende huid!  

Deze stap is misschien wel de allerbelangrijkste stap, met deze stap ga je namelijk écht kracht zetten om huidveroudering tegen te gaan. Dat doe je met onze Serum Infusions of Oil Infusions. Een serum bevat een hoge concentratie werkzame ingrediënten en zit bomvol vitaminen, antioxidanten en pakt doelgericht jouw huidwens aan. Het RETINOL+ serum is echt een wondermiddel. Dit serum maakt de huid glad, egaal en vermindert fijne lijntjes. Het anti-aging BOTUFIX+ serum heeft een botox-achtige werking en geeft een direct liftend effect. Of kies voor een heerlijke huidolie. De RE-NEWING+ is een cel vernieuwende anti-aging olie die de huid verstevigt en intensief voedt.  

 

Stap 4: Anti-aging 24H gezichtscrème  

Elke huid is anders en heeft een andere dag- en nachtcrème nodig. Het is essentieel om je huid dagelijks te voorzien van een crème. Onze 24H crèmes zijn afgestemd op de verschillende behoeftes van de huid. De RELIFT+ is een rijke anti-aging gezichtscrème die de aanmaak van collageen stimuleert. Collageen zorgt ervoor dat de huid haar elasticiteit en stevigheid behoudt. RELIFT+ vermindert rimpels en verbetert de huidstructuur. Het resultaat: een jonge, elastische en stralende huid!  

 

Stap 5: Spf zonbescherming  

Deze stap mag nooit ontbreken in je skincare routine, ook niet in de herfst of winter! Uv-straling is er namelijk altijd. Wist je dat 80% van huidveroudering komt door de zon? Een goede zonbescherming is daarom essentieel in je routine. De MINERAL SPF 30 is een minerale zonbescherming voor het gezicht. Deze luchtige fluïde is rijk aan natuurlijke antioxidanten. Voelt niet plakkerig, smeert fijn uit en laat geen witte waas achter.  

 

Toe aan extra huidverbetering?

Maak jouw skincare routine compleet met een dieptereiniging, nachtmasker en een krachtige fruitzuur. Een dieptereiniger, oftewel scrub, zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en dat de huid zacht aanvoelt en gaat stralen. De SCRUB+ is een milde 3-in-1 gezichtsscrub, deze verbetert de teint en huidtextuur maximaal. 

Of ga voor een heerlijk crèmemasker met de DOUBLE+, welke de huid flink hydrateert en huidbarrièrewerking versterkt.

Een fruitzuur, oftewel een acid, is een 100% effectieve manier om de huid een frisse en gladde uitstraling te geven. GLYCOL ACID+ stimuleert de vorming van elastine en is daarom perfect in te zetten voor de verouderde huid.  

 

5 leefstijl tips  

  1. Drink 1,5 lite per dag, hoofdzakelijk water, eventueel aangevuld met kruidenthee of een thee die rijk is aan antioxidanten.
  2. Vermijd de zon en de zonnebank, bescherm je huid altijd tegen Uv-straling.
  3. Zorg voor een stabiele bloedsuikerspiegel, beperk geraffineerde suikers. 
  4. Zorg in je voeding voor voldoende vitamines: A, E, C, D, B3 en Omega 3, 6 en 9. Beperk geraffineerd voedsel en wees zuinig met zout. 
  5. Wees matig met alcohol, cafeïne en theïne en rook niet. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.