Specialisaties: gevoelige huid en verouderende huid

De gevoelige huid met roodheid, en de huid met (beginnende) huidveroudering.

 

Twee huidcondities die ik veel behandel. Hoe ik dat doe?

 

🍂 Gevoelige, rode huid

We brengen de huid tot rust door een mild en zacht behandelplan op te stellen. We kiezen een behandeling en thuisverzorging die de microbioom in gezondheid brengen en we elimineren de producten en leefstijl-factoren waar de huid negatief op reageert.

 

🍂 Verouderende huid

Hierbij kunnen we kiezen voor verschillende manieren van behandelen. Ofwel we gaan voor een peeling waarbij we in laagjes werken om zowel op als in de huid te werken. Of we kiezen voor bindweefselmassage dat de diepere huidlagen aanzet tot het produceren van stoffen zoals collageen, waardoor de huid steviger en voller wordt.

 

🍂🍂🍂

 

Bij elk huidadvies voer ik een gesprek om jouw leefstijl, gezondheid en huid in kaart te brengen. Mijn adviezen stel ik op aan de hand van alle informatie die ik verzamel. Een huidprobleem is niet op te lossen in één behandeling. Daarom geef ik ook lifestyle adviezen en een advies voor de verzorging van jouw huid mee.

 

De dames die op alle 3 (behandeling, thuisverzorging en lifestyle) inzetten, komen al snel terug met zichtbare en voelbare verbetering.

 

Niet alleen voelt hun huid comfortabeler aan, ze krijgen ook complimenten van hun omgeving.

❥ 𝘞𝘢𝘵 𝘻𝘪𝘦 𝘫𝘦 𝘦𝘳 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘶𝘪𝘵!

❥ 𝘏𝘦𝘣 𝘫𝘦 𝘷𝘢𝘯𝘥𝘢𝘢𝘨 𝘮𝘢𝘬𝘦-𝘶𝘱 𝘰𝘱?

❥ 𝘌𝘳 𝘪𝘴 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘢𝘢𝘯 𝘫𝘦.

Zomaar 3 opmerkingen die klanten aan mij terugkoppelden. Toch geweldig, als je vriendinnen en collega's dat tegen je zeggen!

 

Als jij ook lekkerder in je vel wilt zitten, nodig ik je van harte uit in de salon.

 

Liefs, Claudia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.