Mijn skincare routine

โœจ een stralende huid โœจ

Ondanks de uitdagingen die mijn huid mij geeft, lukt het toch om voor de dag te komen met een stralende huid. Of zoals een klant laatst zei; ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ซ๐˜ฆ.

 

๐ต๐‘’๐“ƒ ๐’พ๐“€ ๐’ฝ๐‘’๐“‰ ๐“ƒ๐’พ๐‘’๐“‰ ๐“‚๐‘’๐‘’ ๐‘’๐‘’๐“ƒ๐“ˆ ๐’ฝ๐‘œ๐‘œ๐“‡, ๐“‚๐’ถ๐’ถ๐“‡ ๐’ท๐‘’๐’น๐’ถ๐“ƒ๐“€๐“‰ ๐“‹๐‘œ๐‘œ๐“‡ ๐’ฝ๐‘’๐“‰ ๐’ธ๐‘œ๐“‚๐“…๐“๐’พ๐“‚๐‘’๐“ƒ๐“‰ ๐Ÿ˜‰

 

Dit zijn de stappen die ik neem:
๐Ÿ’š Elke ochtend reinigen onder de douche
๐Ÿ’š Een fruitzuur
๐Ÿ’š Een serum
๐Ÿ’š Een dagcrème
๐Ÿ’š Een zonnebrandcrème
๐Ÿ’š Regelmatig een scrub en een masker

 

Zoals je ziet volg ik zelf niet het advies om tweemaal per dag te reinigen, met een heel droge huid kan dat. Tenzij ik make-up draag of vies ben, dan reinig ik natuurlijk wel en smeer ik een volle crème.

 

Het ligt maar net aan de texturen van de producten die je gebruikt, maar veel dames vinden een dagcrème én zonnebrandcrème te vol/vet. En ik merk dat het voor mij ook overbodig is in het grootste deel van het jaar. Nu we echt richting guurder weer en hoge verwarmingen (=droge lucht in huis) gaan voel ik dat dat extra laagje langzaam weer gewenst wordt.

 

๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜น๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ช๐˜ด. ๐˜”๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ.

 

Wie weet vind jij dit veel producten? Ook ik begon ooit heel simpel met een reiniger en een crème. Langzaam merkte ik dat mijn wensen en doelen voor mijn huid verschoven en kwamen er één voor één producten bij. Het was een ware ๐™Ž๐™ก๐™ค๐™ค๐™ฌ ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ง๐™ฃ๐™š๐™ฎ.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.