Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

Producten uitgelicht: serums

Producten uitgelicht: serums

In de salon hebben we 6 serums om uit te kiezen, en echt voor elke huidconditie is er een geschikt serum. Ze hebben het NO-label, wat wil zeggen dat er alleen ingrediënten in zitten die goed zijn voor jouw huid, jou en je omgeving. Hoge concentraties werkstoffen werken aan optimale huidverbetering. 

 

Alle serums kunnen ’s ochtends en ’s avonds gebruikt worden op een gereinigde huid. Vervolg met een 24-uurs crème.

𝗛𝘆𝗮𝗹𝘂𝗿𝗼𝗻+
De 2-in-1 probleemoplosser voor elke huid! Hyaluron+ hydrateert maximaal en geeft de huid haar stevigheid terug. Droogtelijntjes verminderen en de huid krijgt een frisse uitstraling. Het serum heeft een liftend effect en accentueert zo de gezichtscontouren.

En welke ingrediënten beloven dit?
🌱 Hyaluronzuur: de hydratatieboost die zorgt voor verstrakking van de huid, de huidstructuur verbetert en rimpeltjes vermindert.
🌱 Vitamine B5: stimuleert wondheling en gaat ontstekingen tegen.
🌱 Pentavitin: verzacht de geprikkelde huid, beschermt de huid en geeft tot 72 uur hydratatie.

𝗕𝗼𝘁𝘂𝗳𝗶𝘅+
Het anti-age serum met een direct liftend effect. Krachtige peptiden stimuleren de aanmaak van collageen. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huidstructuur gerepareerd en rimpeltjes worden verminderd. Het serum is geschikt voor de huid die last heeft van vroegtijdige veroudering, collageenverlies en een verminderde elasticiteit.

De weldoeners:
🌱 Panax Ginseng Root Extract: activeert de bloedcirculatie en balanceert het vochtgehalte waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen versneld wordt.
🌱 Snap 8 solution C: het smeerbare alternatief voor injectables. De botulinumtoxine-achtige werking vermindert rimpels en lijntjes.
🌱 Matrixyl 3000: stimuleert de productie van collageen, remt huidveroudering en verstrakt de huid.

𝙍𝙚𝙩𝙞𝙣𝙤𝙡𝘾+
Een serum met mooie ingrediënten tegen huidveroudering en vermoeidheid. Een vitamineboost die de huid gladder en egaler maakt, lijntjes vermindert en de huidstructuur verfijnt. Voor een stevige en jeugdig uitziende huid.


Dus heb je een gestresste huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, zonneschade, een ongelijkmatige teint of collageentekort? Dan is dit het serum voor jou!
Deze ingrediënten zijn jouw beste vriend:
🌱 𝗥𝗲𝘁𝗶𝗻𝘆𝗹 𝗣𝗮𝗹𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲: een goed opneembare vorm van retinol. Gaat huidveroudering tegen door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Vermindert tevens grove poriën.
🌱 𝗥𝗲𝘃𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝗻: peptiden complex dat werkt als antioxidant én de productie van collageen bevordert.
🌱 𝗩𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻𝗲 𝗖: repareert huidschade en heeft een beschermende werking. Het vermindert ook puistjes en acné.
🌱 𝗡𝗶𝗮𝗰𝗶𝗻𝗮𝗺𝗶𝗱𝗲: remt de talgproductie en werkt ontstekingsremmend.

𝘽𝙧𝙞𝙜𝙝𝙩+
Het Bright+ serum vermindert sporen van overmatige pigmentvorming, pigmentvlekken, rode plekken en ouderdomsvlekken. De productie van melanine wordt afgeremd en de geprikkelde huid wordt verzacht. Toegevoegde antioxidanten gaan huidveroudering tegen en de huid wordt helder, egaal en gaaf.

Het ultieme pigmentserum bevat:
🌱 Vamawhite: Remt de productie van melanine en vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en andere huidverkleuringen.
🌱 Hyaluronzuur: Hydratatieboost die de huidstructuur verbetert en rimpels vermindert.
🌱 Glycolzuur: Versnelt huidvernieuwing wat resulteert in fijnere poriën en een egalere teint. Helpt bij het verminderen van littekens, hyperpigmentatie en rimpels.

𝙋𝙧𝙚𝙧𝙚𝙙+
Rode, zonverbrande of geprikkelde huid? Prered is een kalmerend serum en de krachtige huidhersteller die onmiddelijke verlichting geeft. Prered herstelt de huidbarrière waardoor die minder rood en vlekkerig wordt. Het is de SOS treatment voor een zachte, ontspannen en rustige huid. Geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid, couperose en rosacea.

Voel verlichting door:
🌱 𝘉𝘦𝘵𝘢𝘪𝘯𝘦: Hydrateert, verzacht de geprikkelde huid en verbetert de huidstructuur. Ook verlicht het rode plekken door hyperpigmentatie.
🌱 𝘉𝘪𝘰𝘱𝘩𝘺𝘵𝘦𝘹: een phyto-complex dat bloedvaatjes versterkt en beschermt. Daarmee vermindert het roodheid en heeft het een huidkalmerend effect.
🌱 𝘉𝘰𝘴𝘸𝘦𝘭𝘭𝘪𝘢 𝘴𝘦𝘳𝘳𝘢𝘵𝘢 𝘨𝘶𝘮: De bron van indiase wierook wordt al duizenden jaren gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer. In onze Prered wordt het gebruikt om irritaties en roodheid te verminderen.

𝘼𝙃𝘼+
Onzuiverheden, mee-eters, grote poriën, acné of littekens? Het AHA+ serum pakt het allemaal aan! Het zuivert de huid en helpt infecties te verminderen, hydrateert, versnelt de huidvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen waarmee het zelfs huidveroudering bestrijdt. Acné vermindert, de poriën worden verfijnd, fijne rimpeltjes verminderen en de huid krijgt een egale teint.

Vier ingrediënten die zo hard voor je werken:
🌱 𝘈𝘉𝘚 𝘈𝘱𝘱𝘭𝘦 𝘈𝘏𝘈: Zijn krachtige exfoliërende werking maakt de onzuivere, droge, schilferige en rijpe huid helder, gladder en stralender.
🌱 𝘎𝘭𝘺𝘤𝘰𝘭𝘻𝘶𝘶𝘳: Versnelt de huidvernieuwing wat zorgt voor een egalere teint en fijnere poriën. Het helpt littekens, hyperpigmentatie en rimpeltjes te verminderen.
🌱 𝘕𝘪𝘢𝘤𝘪𝘯𝘢𝘮𝘪𝘥𝘦: Remt ontstekingen en de talgproductie. Stimuleert de aanmaak van collageen, ceramiden en vrije vetzuren. Het versterkt de huidbarrière waardoor er minder vochtverlies optreedt.
🌱 𝘚𝘢𝘭𝘪𝘤𝘺𝘭𝘻𝘶𝘶𝘳: Deze BHA dringt diep in de poriën waar het talg oplost en zorgt voor een frisse, stralende huid.

 

𝙽𝚘𝚝𝚎: 𝚋𝚒𝚓 𝚐𝚎𝚋𝚛𝚞𝚒𝚔 𝚟𝚊𝚗 𝚏𝚛𝚞𝚒𝚝𝚣𝚞𝚛𝚎𝚗 𝚒𝚜 𝚑𝚎𝚝 𝚎𝚡𝚝𝚛𝚊 𝚋𝚎𝚕𝚊𝚗𝚐𝚛𝚒𝚓𝚔 𝚍𝚎 𝚑𝚞𝚒𝚍 𝚐𝚘𝚎𝚍 𝚝𝚎 𝚋𝚎𝚜𝚌𝚑𝚎𝚛𝚖𝚎𝚗 𝚖𝚎𝚝 𝚎𝚎𝚗 𝚣𝚘𝚗𝚗𝚎𝚋𝚛𝚊𝚗𝚍𝚌𝚛è𝚖𝚎. 𝙷𝚎𝚝 𝚑𝚎𝚕𝚎 𝚓𝚊𝚊𝚛 𝚍𝚘𝚘𝚛! ☀️❄️


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.