Producten uitgelicht: serums

Producten uitgelicht: serums

In de salon hebben we 6 serums om uit te kiezen, en echt voor elke huidconditie is er een geschikt serum. Ze hebben het NO-label, wat wil zeggen dat er alleen ingrediënten in zitten die goed zijn voor jouw huid, jou en je omgeving. Hoge concentraties werkstoffen werken aan optimale huidverbetering. 

 

Alle serums kunnen ’s ochtends en ’s avonds gebruikt worden op een gereinigde huid. Vervolg met een 24-uurs crème.

๐—›๐˜†๐—ฎ๐—น๐˜‚๐—ฟ๐—ผ๐—ป+
De 2-in-1 probleemoplosser voor elke huid! Hyaluron+ hydrateert maximaal en geeft de huid haar stevigheid terug. Droogtelijntjes verminderen en de huid krijgt een frisse uitstraling. Het serum heeft een liftend effect en accentueert zo de gezichtscontouren.

En welke ingrediënten beloven dit?
๐ŸŒฑ Hyaluronzuur: de hydratatieboost die zorgt voor verstrakking van de huid, de huidstructuur verbetert en rimpeltjes vermindert.
๐ŸŒฑ Vitamine B5: stimuleert wondheling en gaat ontstekingen tegen.
๐ŸŒฑ Pentavitin: verzacht de geprikkelde huid, beschermt de huid en geeft tot 72 uur hydratatie.

๐—•๐—ผ๐˜๐˜‚๐—ณ๐—ถ๐˜…+
Het anti-age serum met een direct liftend effect. Krachtige peptiden stimuleren de aanmaak van collageen. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huidstructuur gerepareerd en rimpeltjes worden verminderd. Het serum is geschikt voor de huid die last heeft van vroegtijdige veroudering, collageenverlies en een verminderde elasticiteit.

De weldoeners:
๐ŸŒฑ Panax Ginseng Root Extract: activeert de bloedcirculatie en balanceert het vochtgehalte waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen versneld wordt.
๐ŸŒฑ Snap 8 solution C: het smeerbare alternatief voor injectables. De botulinumtoxine-achtige werking vermindert rimpels en lijntjes.
๐ŸŒฑ Matrixyl 3000: stimuleert de productie van collageen, remt huidveroudering en verstrakt de huid.

๐™๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™ค๐™ก๐˜พ+
Een serum met mooie ingrediënten tegen huidveroudering en vermoeidheid. Een vitamineboost die de huid gladder en egaler maakt, lijntjes vermindert en de huidstructuur verfijnt. Voor een stevige en jeugdig uitziende huid.


Dus heb je een gestresste huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, zonneschade, een ongelijkmatige teint of collageentekort? Dan is dit het serum voor jou!
Deze ingrediënten zijn jouw beste vriend:
๐ŸŒฑ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐˜†๐—น ๐—ฃ๐—ฎ๐—น๐—บ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ: een goed opneembare vorm van retinol. Gaat huidveroudering tegen door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Vermindert tevens grove poriën.
๐ŸŒฑ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป: peptiden complex dat werkt als antioxidant én de productie van collageen bevordert.
๐ŸŒฑ ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—–: repareert huidschade en heeft een beschermende werking. Het vermindert ook puistjes en acné.
๐ŸŒฑ ๐—ก๐—ถ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ: remt de talgproductie en werkt ontstekingsremmend.

๐˜ฝ๐™ง๐™ž๐™œ๐™๐™ฉ+
Het Bright+ serum vermindert sporen van overmatige pigmentvorming, pigmentvlekken, rode plekken en ouderdomsvlekken. De productie van melanine wordt afgeremd en de geprikkelde huid wordt verzacht. Toegevoegde antioxidanten gaan huidveroudering tegen en de huid wordt helder, egaal en gaaf.

Het ultieme pigmentserum bevat:
๐ŸŒฑ Vamawhite: Remt de productie van melanine en vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en andere huidverkleuringen.
๐ŸŒฑ Hyaluronzuur: Hydratatieboost die de huidstructuur verbetert en rimpels vermindert.
๐ŸŒฑ Glycolzuur: Versnelt huidvernieuwing wat resulteert in fijnere poriën en een egalere teint. Helpt bij het verminderen van littekens, hyperpigmentatie en rimpels.

๐™‹๐™ง๐™š๐™ง๐™š๐™™+
Rode, zonverbrande of geprikkelde huid? Prered is een kalmerend serum en de krachtige huidhersteller die onmiddelijke verlichting geeft. Prered herstelt de huidbarrière waardoor die minder rood en vlekkerig wordt. Het is de SOS treatment voor een zachte, ontspannen en rustige huid. Geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid, couperose en rosacea.

Voel verlichting door:
๐ŸŒฑ ๐˜‰๐˜ฆ๐˜ต๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ: Hydrateert, verzacht de geprikkelde huid en verbetert de huidstructuur. Ook verlicht het rode plekken door hyperpigmentatie.
๐ŸŒฑ ๐˜‰๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜บ๐˜ต๐˜ฆ๐˜น: een phyto-complex dat bloedvaatjes versterkt en beschermt. Daarmee vermindert het roodheid en heeft het een huidkalmerend effect.
๐ŸŒฑ ๐˜‰๐˜ฐ๐˜ด๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ข ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฎ: De bron van indiase wierook wordt al duizenden jaren gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer. In onze Prered wordt het gebruikt om irritaties en roodheid te verminderen.

๐˜ผ๐™ƒ๐˜ผ+
Onzuiverheden, mee-eters, grote poriën, acné of littekens? Het AHA+ serum pakt het allemaal aan! Het zuivert de huid en helpt infecties te verminderen, hydrateert, versnelt de huidvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen waarmee het zelfs huidveroudering bestrijdt. Acné vermindert, de poriën worden verfijnd, fijne rimpeltjes verminderen en de huid krijgt een egale teint.

Vier ingrediënten die zo hard voor je werken:
๐ŸŒฑ ๐˜ˆ๐˜‰๐˜š ๐˜ˆ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ˆ๐˜๐˜ˆ: Zijn krachtige exfoliërende werking maakt de onzuivere, droge, schilferige en rijpe huid helder, gladder en stralender.
๐ŸŒฑ ๐˜Ž๐˜ญ๐˜บ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ป๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ: Versnelt de huidvernieuwing wat zorgt voor een egalere teint en fijnere poriën. Het helpt littekens, hyperpigmentatie en rimpeltjes te verminderen.
๐ŸŒฑ ๐˜•๐˜ช๐˜ข๐˜ค๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ: Remt ontstekingen en de talgproductie. Stimuleert de aanmaak van collageen, ceramiden en vrije vetzuren. Het versterkt de huidbarrière waardoor er minder vochtverlies optreedt.
๐ŸŒฑ ๐˜š๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜บ๐˜ญ๐˜ป๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ: Deze BHA dringt diep in de poriën waar het talg oplost en zorgt voor een frisse, stralende huid.

 

๐™ฝ๐š˜๐š๐šŽ: ๐š‹๐š’๐š“ ๐š๐šŽ๐š‹๐š›๐šž๐š’๐š” ๐šŸ๐šŠ๐š— ๐š๐š›๐šž๐š’๐š๐šฃ๐šž๐š›๐šŽ๐š— ๐š’๐šœ ๐š‘๐šŽ๐š ๐šŽ๐šก๐š๐š›๐šŠ ๐š‹๐šŽ๐š•๐šŠ๐š—๐š๐š›๐š’๐š“๐š” ๐š๐šŽ ๐š‘๐šž๐š’๐š ๐š๐š˜๐šŽ๐š ๐š๐šŽ ๐š‹๐šŽ๐šœ๐šŒ๐š‘๐šŽ๐š›๐š–๐šŽ๐š— ๐š–๐šŽ๐š ๐šŽ๐šŽ๐š— ๐šฃ๐š˜๐š—๐š—๐šŽ๐š‹๐š›๐šŠ๐š—๐š๐šŒ๐š›è๐š–๐šŽ. ๐™ท๐šŽ๐š ๐š‘๐šŽ๐š•๐šŽ ๐š“๐šŠ๐šŠ๐š› ๐š๐š˜๐š˜๐š›! โ˜€๏ธโ„๏ธ

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.