Producten uitgelicht: dagcrèmes

Er zijn vier dagcrèmes om uit te kiezen, waarmee we elke huid kunnen laten stralen. Ik noem ze dagcrèmes, maar eigenlijk zijn het 24-uurs crèmes. Er zit geen zonnebrandfactor in, zodat ze ook 's avonds te gebruiken zijn. 

 

Prachtige ingrediënten voeden en verbeteren de huid, zonder er afsluitende laagjes op te leggen die de huid kunnen verstoppen. 

𝙃𝙮𝙖𝙢𝙖𝙭+
We beginnen met de Hyamax+, een pH gereguleerde vochtbooster. Het balanceert het immuunsysteem en verbetert de celvernieuwing. Het vochtgehalte wordt op celniveau hersteld waardoor de huid zijn elasticiteit en stevigheid behoudt. Deze 24-uurs crème kan in de ochtend en avond aangebracht worden op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. De extreem droge huid kan hem combineren met het Hyaluron+ serum en de Eye+ oogcrème.

Maar welke ingrediënten maken al die mooie beloftes nou waar?
🌱 𝗣𝗮𝗻𝗮𝘅 𝗚𝗶𝗻𝘀𝗲𝗻𝗴 𝗥𝗼𝗼𝘁 𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁 activeert de bloedcirculatie, verbetert de aanmaak van collageen en versnelt de celdeling.
🌱 𝗛𝘆𝗮𝗹𝘂𝗿𝗼𝗻𝘇𝘂𝘂𝗿 zorgt voor de hydratatieboost. Ook verbetert het de huidstructuur en vermindert het lijntjes.
🌱 Coenzyme 𝗤𝟭𝟬 is een antioxidant dat huidveroudering tegengaat door energietekorten aan te vullen en een gezonde celvernieuwing te bevorderen. Daardoor gaat het lijntjes en rimpels tegen.

Veel mensen kampen (ongemerkt) met een gedehydrateerde huid. Eén van de oorzaken is het gebruik van (te warm) water en zeep. Zij verhogen de pH waarde van de huid waardoor die zichzelf niet goed kan beschermen en er transepidermaal vochtverlies optreedt. 𝙃𝙮𝙖𝙢𝙖𝙭+ pakt zowel de oorzaak als het gevolg aan. Het verlaagt de pH waarde én vult de vochttekorten aan.

𝘼𝙝𝙖𝙢𝙖𝙭+
De lichte, matterende textuur ondersteunt het huideigen vernieuwingsproces en verfijnt de poriën. Ahamax+ vermindert de onzuiverheden die we vaak zien bij een gecombineerde, vette huid die vatbaar is voor acné. Talg, puistjes en comedonen verminderen terwijl bacteriële infecties worden aangepakt. Snel resultaat? Combineer tweemaal per dag de Ahamax+ dan met het AHA+ serum.

Wie maken ons mooi?
🌱 𝗡𝗶𝗮𝗰𝗶𝗻𝗮𝗺𝗶𝗱𝗲 stimuleert de aanmaak van ceramiden, collageen en vrije vetzuren. Het remt pigment en ontstekingen waardoor het zeer geschikt is bij acné, rosacea en de gevoelige of verouderde huid.
🌱 𝗥𝗲𝘁𝗶𝗻𝘆𝗹 𝗽𝗮𝗹𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 is een veilige, goed opneembare vorm van retinol, ook wel vitamine A. Het stimuleert de aanmaak van collageen en gaat daarmee huidveroudering tegen. Het helpt bij grove poriën en acné uitbraken.
🌱 𝗔𝗕𝗦 𝗮𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗔𝗛𝗔 is een fruitzuur in de Alpha Hydroxy Acid familie. Het heeft een exfoliërende werking en maakt de huid helderder, zuiverder en stralender te maken bij droogheid, schilfers, onzuiverheden en onrustige plekjes.

Daarnaast zorgt een toevoeging van glycolzuur voor een versnelde huidvernieuwing en het verminderen van littekens, hyperpigmentatie en rimpels. Wat een krachtpatser!

𝙍𝙚𝙡𝙞𝙛𝙩+
Deze 𝓰𝓻𝓪𝓬𝓮𝓯𝓾𝓵-𝓪𝓰𝓲𝓷𝓰 dagcrème vertraagt het verouderingsproces en repareert de huidstructuur. Een gezonde celvernieuwing en collageenaanmaak worden gestimuleerd. Voor verstevigde huidcontouren, een elastische huid en een stralend resultaat.
🌱 Cyclopeptide 5 verstrakt, stimuleert huidvernieuwing en vermindert de diepte van rimpels.
🌱 Matrixyl 3000 is ook een peptide dat huidveroudering remt door de stimulatie van collageenaanmaak.
🌱 Pentavitin verzacht een geprikkelde huid en biedt langdurige hydratatie.
🌱 Argireline versnelt celvernieuwing, repareert de huidstructuur en verhoogt de collageenproductie.

𝙍𝙚𝙡𝙞𝙛𝙩+ kan tweemaal daags gesmeerd worden bij een rijpere huid, vroegtijdige veroudering, een zonbeschadigde huid, bij lijntjes en rimpeltjes en verlies van elasticiteit.

𝙍𝙚𝙘𝙤𝙫𝙚𝙧+
Heb jij last van roodheid, irritatie, eczeem, ontstekingen of een huid die snel reageert? Recover+ is een kalmerende huidhersteller voor de extreem gevoelige en broze huid. Deze dagcrème is goedgekeurd voor gebruik bij ziekte en zwaar medicijngebruik. Er zijn geen ingrediënten verwerkt die een reactie kunnen geven met medicatie of bestraling. Recover+ biedt eerste hulp bij het herstellen en beschermen van de huid.

Deze dagcrème hydrateert, verlicht rode plekken en jeuk, en verzacht de geprikkelde huid. De volgende groene cosmeceuticals werken daaraan mee:
🌱 Iricalmin herstelt de huidbarrière, zorgt voor maximale hydratatie en zoals de naam al zegt, kalmeert het een geprikkelde en rode huid.
🌱 Ectoin is een natuurlijk ingrediënt dat een helende werking heeft op de huidbarrière en haar beschermt tegen invloeden van buitenaf.
🌱 Vitamine B5 houdt vocht vast en voorkomt uitdroging. Het verbetert de energietoevoer naar de cellen en de vorming van nieuwe huidcellen waardoor het wondheling stimuleert en ontstekingen tegengaat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.