Winter huid tips

De seizoenen veranderen weer. Het wordt nu steeds kouder en guurder buiten. Voor veel mensen betekent dit dat hun crèmes niet meer voldoende zijn. De huid blijft droog, trekkerig aanvoelen en vertoont misschien zelfs schilfers of roodheid. De huid vraagt naar meer voeding en bescherming. Hoe je daarvoor kunt zorgen, lees je hieronder. 

 

Elke week in januari en februari komt er een tip bij. Meer weten? Kijk eens op instagram, daar vind je verdieping in de caption. 

 

Tips voor een mooie huid in de winter

  1. Het seizoen van weer, wind en verwarming is begonnen. Kalmeer, hydrateer de huid en ondersteun de huidbarrière met een romig masker. 
  2. Herstel de broze en gevoelige huid die beschadigd is door milieu- en weersinvloeden. Ondersteun het herstellend vermogen van de huid met een olie. 
  3. Dit is het ideale moment om een grauwe, onzuivere of verdikte huid, rimpels en pigmentvlekjes aan te pakken met fruitzuren. 
  4. Geef je huid een extra beschermlaagje tegen weer en wind door een olie te gebruiken over je dagcrème of door je crème. 
  5. Doe een detox voor je huid. Je huid wordt dagelijks vuil door bijvoorbeeld je sjaal en muts. Reinig je spullen voor een heldere huid. 
  6. Voeg extra wellness toe aan je dagelijkse routine. Het is guur buiten en de lente laat nog even op zich wachten. Wees een winterdip voor door goed voor jezelf te zorgen. 
  7. Zorg dat je hydraterende producten goed in de huid trekken door dode huidcellen te verwijderen. Bonus: je huid zal er frisser en stralender uitzien.
  8. Allemaal verschillende geurtjes niet prettig? Neem geurloze producten voor je gezicht en lichaam en meng er zelf een geurende gezichtsolie door.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.