Huidherstellers na de zon

Een dag genieten in de zon: de heerlijke combinatie van warmte op je huid, de geur van zonbescherming en een mooie bruine teint. Wie geniet daar nou niet van?

 

De zon doet veel goeds voor je, je bent energieker en voelt je blijer. Maar je huid kan na een dag zonnen wel wat extra’s gebruiken! Niet alleen is het daarom heel belangrijk om je huid goed voorbereiden op de zon met de juiste zonbeschermingsproducten, ook na het zonnen is de juiste verzorging essentieel voor het kalmeren en herstellen van je huid.

 

Hoe herstel en kalmeer je je huid na een dag zonnen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

 

TIP 1: HERSTEL DE VOCHTBALANS VAN JE HUID

Door de zon kan je huid uitdrogen en dus droog en trekkerig aanvoelen. Drink voldoende en gebruik een hydraterend product zoals de HYAMAX+ 24H crème. De HYAMAX+ is een geconcentreerde vochtbooster die door toevoeging van unieke ingrediënten de huid onmiddellijk hydrateert en herstelt. HYAMAX+ is daarmee ook perfect te gebruiken na een peeling of intensieve behandeling. Het stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een blijvend jong en fris resultaat.

Daarnaast is voor je volledige lichaam de BOTANIC CARE+ een goed hydraterend en huidherstellende sheabutter. De rijke textuur herstelt, voedt en zorgt voor optimale hydratatie. De crème bevat tevens een allergeenvrij parfum met frisse tonen van grapefruit en iris.

Ook het HYALURON+ serum hydrateert maximaal, geeft een liftend effect en accentueert zo de gezichtscontouren. Door de intensieve en constante hydratatie herwint de huid binnen korte tijd haar stevigheid. Tekenen van uitdroging en kleine expressielijntjes worden hierdoor minder zichtbaar. Breng iedere ochtend en avond het HYALURON+ serum en HYAMAX+ 24H crème aan op een gereinigde huid. Combineer het serum en de crème met de HYAMAX+ en BOTANIC CARE voor een optimaal resultaat.

 

TIP 2: VOORKOM PIGMENTVORMING EN OUDERDOMSVLEKKEN & EGALISEER JE HUID MET HET BRIGHT+ SERUM

BRIGHT+ is een revolutionaire huidoplichtende formule die de zichtbare sporen van overmatige pigmentvorming vermindert. BRIGHT+ voorkomt voortijdige huidveroudering door de toevoeging van antioxidanten en geeft de huid een heldere, perfect gave en egale teint. Het is perfect in te zetten voor gezicht, hals, decolleté, maar bijvoorbeeld ook voor de handen. BRIGHT+ is geschikt voor de gepigmenteerde huid en remt de productie van pigment en ouderdomsvlekken.

 

TIP 3: GEBRUIK ALTIJD EEN HERSTELLENDE CRÈME!

Heb je een mooie bruine kleur opgebouwd en je verbrandt daarna? Dan lijkt je huid gekleurd, maar helaas… je huid schilfert na een paar dagen al af. Het behoud van de bruine kleur is dan van hele korte duur! Zorg dus dat je altijd goed bent beschermd met een zonnebrandcrème zoals de MINERAL SPF 30. Als je toch iets te lang in de zon hebt gelegen is de DOUBLE+ een aanrader. De DOUBLE+ is een 2in1 crème masker dat specifiek is samengesteld met als doel de droge, geprikkelde huid flink te hydrateren en de barrière werking te versterken. De huid voelt comfortabel aan en ziet er gezond uit. De exclusieve formule biedt de huid een onmiddellijke oppepper en hydrateert, voedt, beschermt en ondersteunt het herstel van de huid. Breng de DOUBLE+ gelijkmatig aan op een goed gereinigde huid, laat het 10 minuten inwerken en verwijder het daarna met lauw water. Ook is de DOUBLE+ te gebruiken als intensieve nachtverzorging; ‘s avonds breng je het masker aan en masseer je hem in, ’s ochtends kun je hem dan verwijderen met lauw water.

 

TIP 4: GEEF JE HUID EEN VITAMINEBOOST NA HET ZONNEN

Het RETINOLC+ serum is ‘het wondermiddel’ voor de huid dat de zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid vermindert. Een dagelijkse vitamineboost die de huid egaler en gladder maakt, fijne lijntjes vermindert en de huidstructuur verfijnt.

RETINOLC+ verheldert de teint, zorgt voor een stevige en jeugdig uitziende huid. RETINOLC+ is geschikt voor de vermoeide en de verouderde huid en bevat peptiden en vitamine C om zo huidveroudering tegen te gaan en collageensynthese te stimuleren.

 

TIP 5: TOCH EEN RODE HUID? 

Het PRERED+ serum een fijn huidherstellend product! Dit kalmerende serum biedt eerste hulp bij de rode, zonverbrande en geprikkelde huid. Een krachtige huidhersteller die zorgt voor onmiddellijke verlichting. PRERED+ herstelt de huidbarrière waardoor de huid minder vlekkerig en rood is. PRERED+ is de SOS-treatment voor de zeer gevoelige, geprikkelde en rode huid. Het herstelt de huidbarriè€re en zorgt voor een zachte, rustige en ontspannen huid.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.