Sloow Beautysalon 🌿 Huidverbetering en ontspanning <!-- schoonheidssalon, huidverbetering, schoonheidsspecialiste --><cmt> </cmt>

☃️ Ik ben met zwangerschapsverlof // Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de heropening ☃️

Huidproblemen

In de complete en luxe behandelingen kunnen we alles aanpassen aan jouw huid, huidwensen en huidproblemen. Maar soms wil je meer en sneller resultaat met een specialistische behandeling. Daarom bieden we behandelingen gericht op anti-age, roodheid (en overgevoeligheid), acné en bindweefselmassages. 

 

Age

Bij de Age behandeling gebruiken we het peeling system waarmee we de huidcellen stimuleren in de aanmaak van nieuwe huidcellen, collageen en elastine. Ook gebruiken we bij Age Plus het Organic Modeling Mask. Een verhardend en zelfwarmend masker. Tijdens de inwerktijd bereikt het masker een temperatuur van ongeveer 42 graden waardoor de huidtemperatuur zo'n 4 tot 6 graden stijgt. De huid kan daardoor het vocht beter binden en het masker heeft als resultaat een gladde, stevige, elastische huid. 

 

Na een peeling is de huid gevoeliger voor de zon. Bescherm de huid, zéker in de zon, goed met een spf50 en een zonnebril.

 

Roodheid, rosacea

De Redness behandeling is gericht op de (over)gevoelige huid, klachten van couperose, rosacea of eczeem. Het doel van de behandeling is de huid kalmeren en roodheid verminderen, verlichting bieden bij irritatie, celvernieuwing stimuleren en het vochtgehalte herstellen. We gebruiken bij deze behandeling het Destress Peel Off Masker, een alginaat-masker dat over het gelaat wordt aangebracht, naar wens inclusief ogen en/of mond . Het is een verfrissend en kalmerend masker met anti-oxidanten en een ontstekingsremmende functie. 

 

Bindweefselmassage

Het bindweefsel bevindt zich in de dermis waar het zorgt voor stevigheid en steun. Bindweefselmassage is een soort massage waarbij de huid stevig wordt aangepakt, gerold, gewreven en opgepakt. Het stimuleert de doorbloeding (waardoor voedingsstoffen en afvalstoffen beter kunnen doorstromen), stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel en werkt daardoor op rimpelvermindering, huidverjonging en verbetering van de huidstructuur. 

 

Bindweefsel-kuur met korting

Bindweefselmassage geeft het meeste resultaat wanneer het vaker achter elkaar gedaan wordt. Boek je de bindweefsel-kuur, dan krijg je 20% korting op het pakket.